Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Serviciile de informaţii militare slovace – în vizorul Parchetului general

Serviciile de informaţii militare slovace au ajuns în vizorul Parchetului general. Aceasta, după ce principalul tabloid slovac, Novy Cas a afirmat că deţine documente ale serviciilor de informaţii militare ce conţin transcrierea interceptărilor convorbirilor telefonice ale unor jurnalişti.
Mai exact, jurnalişti de la cotidianul Pravda şi de la postul de televiziune TA3 au fost plasaţi sub supraveghere, în mod ilegal.
Premierul în exerciţiu, Iveta Radicova, a anunţat în urmă cu o zi că l-a convocat pe ministrul Apărării, Lubomir Galko, responsabil cu serviciile militare. Ea s-a pronunţat pentru deschiderea unei anchete parlamentare.

Galko s-a apărat de acuzaţiile formulate de cele două ziare.
Potrivit lui, serviciile militare de informaţii au recurs la interceptări telefonice doar în colaborare cu poliţia şi cu autorizarea justiţiei.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.