Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Serviciul militar de informaţii ceh a ajutat la eliminarea lui bin Laden

emblema MI ceh

Serviciul militar de informaţii ceh (Vojenské zpravodajství – VZ) a anunţat în raportul său anual că a furnizat anul trecut informaţii de calitate aliaţilor care ar fi putut conduce la eliminarea liderului Al Qaeda, Ossama bin Laden.

Potrivit raportului servicului militar de informaqţii ceh VZ a obţinut în 2010, prin intermediul surselor sale proprii, o serie de informaţii cu privire la deplasările şi locurile unde se ascund o serie de terorişti importanţi.

Considerate de către analişti drept ‘pertinente’, aceste informaţii ‘au fost transmise serviciilor de informaţii partenere şi ar fi putut să ducă la eliminarea celui mai căutat terorist din lume’.

sursa: www.vzcr.cz

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Serviciul militar de informaţii ceh a ajutat la eliminarea lui bin Laden”

  1. duda says:

    Hahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!! Care Bin Laden ???????????

  2. mos craciun says:

    cum care colega ?!!!!!!!! …bau-bau,mos craciun,etc. !!!Stima !