Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Sesiunea anuală din 2011 a Adunării Parlamentare NATO – la Bucureşti

Sesiunea anuală din 2011 a Adunării Parlamentare NATO va avea loc la Bucureşti, în zilele de 7 şi 8 octombrie. Aceasta se va desfăşura la Senatul României.

“Au fost aprobate memorandumurile interne referitoare la relaţiile parlamentare externe, acestea incluzând şi solicitarea de punere la dispoziţie a sălii de plen şi a altor spaţii ale Senatului pentru organizarea, la Palatul Parlamentului, a sesiunii anuale a Adunării Parlamentare a NATO, care va avea loc în zilele de 7 şi 8 octombrie 2011″, se arată într-un comunicat al Senatului remis, luni, după şedinţa Biroului Permanent.

În 2010, sesiunea anuală a Adunării Parlamentare NATO va avea loc la Varşovia, în perioada 12-16 noiembrie. Evenimentul din 2011 va avea loc  după ce România a găzduit în următ cu trei ani Summitul NATO.

Sursa: comunicat de presă Senatul României

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Sesiunea anuală din 2011 a Adunării Parlamentare NATO – la Bucureşti”

 1. micutzul says:

  Pai, domnilor parerea mea este ca cel mai bun lucru si cel mai sigur ar fi ca armatele statelor membre, sa fie comasate, fiecare stat fiind obligat la un buget fix, iar conducerea NATO sa se ocupe de inzestrare, organizare, instruire, urmand ca misiunile sa fie aprobate de fiecare stat.
  Cred ca la anul fiecare stat membru ar trebui sa vina cu cate doua avioane de vanatoare noi…

 2. voinea says:

  Oare aceasta activitate va costa Romania tot peste35 milioane euro ca si summitul de acum trei ani?Cand are de gand NATO sa-si respecte promisiunile facute Armatei Romaniei?Sugerez conducerii SCMD sa folosim din plin aceasta oportunitate.Sa organizam un miting de proportii cu participarea pensionasrilor militari in uniforma.a familiilor si rudelor militarilor morti in teatrele straine de operatii si ale pilotilor morti in sicriile sburatoare MIG 21 LANCER a caror modernizare a costat peste un miliard de dolari( bani intrati in buzunarele evreilor si cozilor lor de topor din Romania).Sa folosim prilejul pentru a cere aducerea ostasilor romani trimisi drept carne de tun ieftina in teatre straine de operatii.
  Cu stima,
  Col(r)ing.Voinea Ion

 3. mega2005 says:

  Va fi o mana cereasca pentru profitori…”business menii” Romaniei…abonatii de serviciu la bani din buget.
  Pastrand importanta evenimentului nu poti sa nu te gandesti la toate serviciile “externalizate” care vor umple buzunarele cui trebuie, din banii contribuabililor,..adica ai nostrii!!!