Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Siria pregăteşte un război chimic?

Publicaţia germană Der Spiegel afirmă că, “armata siriană ar fi testat sisteme pentru lansare de arme chimice, la sfârşitul lunii august, în apropiere de centrul de la Safira, la est de Alep”.
Cinci sau şase obuze care nu conţineau substanţe chimice, dar care au fost concepute pentru un război chimic, au fost lansate din tancuri sau avioane într-o zonă numită Diraiham, în deşertul din apropiere de Khanasir, potrivit publicaţiei Der Spiegel, care citează martori.

Ofiţeri iranieni, despre care se crede că ar fi Gardieni ai Revoluţiei din Iran, au venit pentru aceste teste la bordul unor elicoptere, potrivit declaraţiilor unor martori.

Sursa: Der Spiegel

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.