Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Slujbaşii

internetProbabil, cei care au bloguri au observat ceea ce am sesizat şi eu. Cineva, undeva, are grijã de ãştia ca mine, care au mâncãrici la taste, şi a angajat nişte slujbaşi sã ne scarmene. Cred cã acei slujbaşi lucreazã în ture. Altminteri nu-mi explic comportarea lor.
Când scrii ceva care deranjeazã, intrã câte unu care-şi bagã şi îşi scoate, şi ce are şi ce n-are, te face cu ouã şi cu oţet. Numai cã, atunci când dã peste unu ca mine, care nu întoarce şi celãlalt obraz, ci îi dã înapoi cu aceeaşi monedã, ba şi cu dobândã, individul dispare, deşi, nici un om normal n-ar putea rãmâne impasibil la ceea ce i se “repartizeazã”.
continuare pe www.altfel.wordpress.com


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Slujbaşii”

 1. szilard says:

  Stii cum e vorba aia : ” daca nu vorbesti, ori esti dusman ori esti prost ”.

 2. Prelucrari poetice (fragmente): 1) Pe langa plopii fara sot, / Adesea eu treceam; / Puteam sa trec si printre ei, / Dar ce ghiseft (castig) aveam ?
  2) De treci codrii de arama, / De departe, vezi aproape.
  3) La pasa vine un arab, / … La fel ca primul, / Dar, mai slab.
  4) Si daca ramuri bat in geam, / De ce sa nu taiem copacul ?
  5) Ce spui tu straine ? Stefan e departe. / Bratul lui, prin crasme, mii de sticle-mparte.
  Recunoasteti originalele ?

 3. Gogu says:

  La o treaba, / Cine-ntreaba, / Cand intreaba, / Vezi ce-ntreaba, / Zi-i c’-ai treaba, / N-ai tu treaba, / Vezi de treaba.
  Frunza verde bat (de la creanga), / De n-ai treaba, fa-t’.

 4. ROBERT HORVATH SUA says:

  CRESCENT OFICIU DE SPIONAJ SI TERORISM
  COMPANIE PERSONALA CEAUSCU -ARAFAT
  SEF DE RETEA GENERAL DAN VOICULESCU
  PACEPA :
  Pentru istorie, Arafat este tatal terorismului contemporan. Iuri Andropov, seful KGB (devenit ulterior presedinte al URSS), care l-a manevrat pe Arafat 19 ani, l-a botezat “Cheiadbom” (de la Chelovecheskaia Iadernaia Bomba, sau bomba nucleara umana). Arafat nu si-a dezmintit porecla.
  Crescentul a fost firma lui Ceausescu si Arafat. Activitatea de comert trebuia sa acopere in afara bugetului statului activitatea terorista . Director Dan Voiculescu general de securitate cu acces direct la Ceausescu.
  R.H
  Din banii Crescent erau platite taberele de antrenament palestiniene
  depe teritoriul romaniei.
  Prin Romania au trecut, din 1980 pina la inceputul anilor ‘90, aproape o jumatate de milion de “studenti arabi” in realitate teroristi
  Pacepa : Da …Da…Studentii arabi au fost racolati incepand cu anul 1970, o mica parte din ei au ramas in Romania si au devenit viitorii agenti DIE, SRI, DIA, KGB, si altele, in institutiile statului Roman si oameni de afaceri.
  Alte motive pentru care arabii au ales sa se stabileasca in Romania au avut la baza fie continuarea vechilor relatii de afaceri derulate pina in 1989 cu Departamentul de Comert Exterior al regimului Ceausescu, fie legaturile cu membrii fostei Securitati
  R.H De exemplu, Mohamed Farzat – unchiul lui Omar Hayssam – a fost deconspirat in 1988 ca seful Serviciilor de Informatii Siriene din Europa
  Cu ajutorul unei firme siriene, Farzat exporta tractoare romanesti in tara sa de origine prin ICE Dunarea, firma apartinind fostei Securitati.
  Farzat l-a racolat pe Voiculescu ca agent sirian. Acest fapt explica dece in mijlocul crizei siriene serviciile americane si palestiniene vor capul lui Voiculescu
  URMEAZA IN PREMIERA ABSOLUTA :
  LICHIDAREA FIZICA A FOSTULUI AMBASADOR IN SUA , SCRIITORUL AUREL DRAGOS MUNTEANU !
  VA URMA
  URMARITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

 5. PENSIONARUL MILITARO-CIVIL says:

  Înţeleptul chinez Sun Tzu a spus, cu mult înainte de Hristos, “Nici o ţară nu poate fi cucerită fără o complicitate din interior”.