Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Soldatul şi câinele său – împreună şi după moarte

Un britanic, mai exact caporalul Liam Tasker, a fost ucis în timpul unui schimb de focuri cu talibanii, în Afganistan. Până aici, nimic din cale-afară de senzaţional. Şi totuşi, un alt militar  a murit… La doar câteva ore după moartea militarului britanic, după întoarcerea în bază a murit câinele său devotat, Theo.

Stăpânul şi câinele vor fi repatriaţi împreună săptămâna viitoare, relatează Daily Mail, preluat de Realitatea.

Tandemul, decorat pentru efortul neobosit depus pentru a salva soldaţi britanici în Afganistan, este aşteptat să fie adus în Marea Britanie, a anunţat ministrul britanic al Apărării.

Liam Tasker, 26 de ani, este cel de-al 358-lea militar britanic ucis în cei 10 ani de război în Afganistan. Câinele său, avea şi el doar 22 de luni.

În urmă cu o lună, într-un interviu postat pe site-ul Ministerului Apărării, Tasker povestea bucuria de a avea alături şi un camarad patruped.

Dumnezeu să-i odihnească!

Sursa: Daily Mail, Realitatea

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.