Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Spania îşi suplimentează trupele în Afganistan

Spania intenţionează să îşi suplimenteze trupele din Afganistan prin trimiterea a 500 de militari, ca răspuns la noua strategie a preşedintelui american Barack Obama în regiune.
Ministrul justiţiei Carme Chacon va anunţa joi, 17 decmbrie,în parlament, trimiterea de noi militari şi va preciza dacă în acest număr sunt incluşi şi cei 220 de soldaţi care au fost trimişi în Afganistan în luna noiembrie. Spania are în prezent 1.000 de militari în această ţară.

Soldaţii, care vor fi concentraţi în provincia Baghdis, vor sprijini echipele de instruire a noii armate afgane pentru ca acesta să poată lupta cu talibanii, notează publicaţia spaniolă El Pais, preluată de Reuters şi AGERPRES.

Sursa: AGERPRES


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.