Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Spion arestat în Georgia

Preşedintele Georgiei, Mihail Saakaşvili, a anunţat că “a fost arestat un spion care a transmis informaţii Rusiei despre mişcările trupelor georgiene în cursul conflictului din Osetia de Sud”.

Vahtang Maisaia a fost arestat după revolta de la baza militară din centrul ţării.

“A fost recrutat în urmă cu câţiva ani şi de atunci a rămas în serviciile unui stat vecin, fapt ce a provocat un grav prejudiciu Georgiei”, a declartat Saakaşvili, fără a dezvălui însă numele suspectului.

Georgia a anunţat marţi, 5 mai, arestarea medicului Vahtang Maisaia, expert în politologie. Potrivit familiei suspectului, calculatorul şi dischetele expertului au fost confiscate de poliţie.

Ministerul de Interne a difuzat o înregistrare în cursul căreia Maisaia recunoştea că a lucrat pentru servicii secrete străine.

Sursa: Antena3

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Spion arestat în Georgia”

  1. Ando says:

    Supravegerea si culegerea de informatii din zonele de interes au existat si vor exista atata timp cat conflictele vor fi o realitate. Cine pe cine prinde este relativ pentru ca niciodata noi nu vom sti totul.