Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Spionaj şi sex

Un scandal de spionaj cu conotaţii homosexuale se desfăşoară în prezent în Germania.

O soţie înşelată a demarat un proces judiciar fără precedent împotriva unui agent al serviciilor secrete germane.

Anton Robert K., agent al Serviciului Federal de Informaţii – Bundesnachrichtendienst (BND), este acuzat ca în timp ce activa la ambasada germană din Macedonia şi Kosovo (2005) s-a încurcat cu un macedonean de origine albaneză crescut în Germania, Murat A., în vârstă de 29 de ani, pe care l-a angajat ca traducător şi cu care a avut o relaţie homosexuală. Relaţia acestora a durat doi ani.

Mai mult, conform ziarului El Mundo, agentul german îi oferea amantului sau informaţii confidenţiale privind structura internă a BND, albanezul fiind colaborator al unor servicii de informaţii străine.

În prezent, la Munchen a început procesul lui Anton Robert K. (L) şi a “partenerului” său Murat A.

sursa: Daylife; Ziua

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Spionaj şi sex”

  1. Altfel says:

    De unde se vede ca nu e bine sa-ti inseli nevasta cu barbati. Inseal-o cu femei! Cu asta, chiar sunt de acord cu zisa sotie.