Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

SRI aniversează 23 de ani de existenţă

sigla SRI

sigla SRI

Pe 26 martie 2013, Serviciul Român de Informaţii aniversează 23 de ani de existenţă.Evenimentul este marcat prin prezentarea activităţii de bilanţ pentru anul 2012.

La eveniment participă, alături de conducerea Serviciului, preşedintele Traian Băsescu, consilierul prezidenţial pe probleme de securitate naţională, Iulian Fota, preşedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii, deputatul Georgian Pop, precum şi membri ai acestei comisii, se arată într-un comunicat de presă al SRI.

 

Sursa: comunicat de presă al SRI

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “SRI aniversează 23 de ani de existenţă”

  1. indisciplinatu says:

    Mai puneti 44 de ani de la 6 martie 1945…prietenii stiu de ce!!!