Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

SRI va avea bugetul scontat

Bugetul SRI pentru anul 2010, a fost avizat în forma propusă de Guvern de Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.


Prezent la lucrările comisiei directorul SRI, George Maior, a declarat că bugetul SRI s-a micşorat faţă de 2009 dar este unul satisfăcător în condiţiile stării de criză economică.

“Pe parcursul a aproape două ore Comisia a analizat bugetul SRI pe 2010 şi a constatat că acest buget nu este unul exagerat, aşa cum am văzut că se prezintă de către unii analişi politici. Este un buget de subzistenţă, este un buget de criză. Serviciul a rămas pe aceeaşi execuţie bugetară ca în anul 2009 şi a încercat în această structură de buget să-şi rezolve partea de finanţare pentru ceea ce reprezintă misiunile serviciului în 2010″, a Vicepreşedintele Comisiei SRI Ion Stan.

Bugetul prevăzut pentru 2010 al SRI este de 957.201.000 lei, faţă de execuţia preliminată pe 2009 de 958.726.000 lei.

sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “SRI va avea bugetul scontat”

  1. mega2005 says:

    Nu zice nimeni ca nu le trebuie bani si astora de la SRI, SIE, etc., ca te poti trezi cu o bomba sub scaunul de la metrou dimineata pe racoare de zici ca nu-i adevarat, dar ca si pe vremea lu Ceasca si partial, in anii 90, armata ramane de fazan,….daca observati toate serviciile secrete au primit banii ceruti sau chiar mai mult, mai putin armata,…pai cine l-a propulsat pe Baselu la Cotroceni armata sau “serviciili”?? Se vede de la o posta cum serviciile sunt trimise la bal iar armata ramane acasa la popota la curatat de cartofi,…..asta e, cine a lucrat la Anvers n-are cum sa tina la o institutie de care nu-l leaga mai nimic, in afara de parazile de 1 DEC si la instalari la Cotroceni….Ca despre cei 2,38% din PIB cat ne-am angajat in fata NATO,…civa va trebui sa dea socoteala,…ma intreb in fata cui????
    Sau diferenta de 1 si ceva% o sa o atraga Ministerul Ap. Nationale(???) din chete publice, donatii si sponsorizari???,….tuturor acestor “derbedei” care conduc Romania in acest moment,..si stiti la cine ma refer, vor trebui pedepsiti cumva,..nu se poate asa ceva,…sunt de-a dreptul consternat de ceea ce ni se intampla!!!!