Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Starea de sănătate a caporalului rănit în Afganistan,Dragoş Vasile Dobra, este bună

Într-un comunicat al MApN se arată că “starea de sănătate a caporalului Dragoş Vasile Dobra, rănit duminică, 23 septembrie, în misiune de patrulare pe autostrada A1, în provincia Zabul din Afganistan, este bună”.

Militarul a fost transportat de la spitalul militar din baza Lagman la cel din Kandahar unde a fost evaluat clinic şi investigat paraclinic de medici specialişti care au confirmat că militarul este în afara oricărui pericol.

Caporalul Dragoş Vasile Dobra a fost vizitat de către comandantul Comandamentului Regional de Sud (RC-South), generalul-maior Robert Abrams.
Acesta a mulţumit militarului român pentru profesionalism şi curaj, batalionului din care provine, precum şi Armatei României.

 

Doamne-ajută!

Sursa: comunicat al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.