Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Starea de sănătate a militarilor răniţi în Afganistan

Potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naţionale, 3 dintre militarii răniţi în Afganistan miercuri, 30 septembrie, din Batalionul 280 Manevră, au fost externaţi iar al patrulea a fost trasferat în Germania pentru investigaţii de specialitate.

Astfel, plutonierul Dănuţ Buzatu şi fruntaşul Ionuţ Dumbravă au fost externaţi joi, 1 octombrie, iar caporalul Ionuţ Bogdan Ciubotaru a fost externat pe 02 octombrie. Toţi pacienţii externaţi îşi continuă tratamentul şi recuperarea la subunităţi.

Fruntaşul Emanuel Cornel Berdei a fost operat şi transferat la Centrul Medical Regional Landstuhl din Germania, pentru investigaţii de specialitate.

Cei patru militari au fost răniţi în urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat în timp ce se aflau în misiune pe autostrada A1, Kandahar-Kabul.

sursa: Biroul de presă al Ministerului Apărării Naţionale

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.