Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Starea de sănătate a militarilor români răniţi în Afganistan pe 7 aprilie

Sergentul Orban Csaba Attila, caporalul Creţu Adrian Gabriel şi fruntaşul Lungu Mădălin, răniţi în misiunea de patrulare din Afganistan, din data de 7 aprilie a.c., sunt internaţi în Spitalul american Landstuhl din Germania pentru investigaţii de specialitate.

Cei trei militari din Batalionul 21 Manevră sunt stabili hemodinamic şi au fost transportaţi la spitalul bazei din Ramstein în cursul zilei de joi, 9 aprilie.

sursa: Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naţionale

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Starea de sănătate a militarilor români răniţi în Afganistan pe 7 aprilie”

 1. DE CE BAL says:

  O fotografie a celor trei ar fi fost si mai convingatoare decat un comunicat laconic – emis doar ca sa se marcheze pseudoinformarea opiniei publice.

 2. urmasul says:

  au mai precizat despre un militar ca e stabil hemodinamic dar ca i/au taiat piciorul au uitat sa mai precizeze..

 3. DE CE BAL says:

  Sub domnia lui Stanisoara, la Ministerul Apararii… Nimfomanelor se minte mai rau ca in vremea masonului adormit Victor Babiuc.

 4. Bure Bista says:

  Daca stiti mai mult, asteptam vesti

 5. Ando says:

  Si cu toate aceste vieti sacrificate armata nu este indreptatita la un statut special ! Sa o desfiintam si sa rezolvam aceste probleme cu cohortele de polituicieni care paraziteaza tot mediul social !

 6. Bure Bista says:

  pentru Ando:

  dvs. nu ati inteles importanta sociala a profesiilor. Cum ar putea Armata sa se ridice la nivelul celorlalte sectoare cand aceasta nu da din coate prin multimi ca sa protejeze politrucul insetat de bai de multime, nu face razii mediatizate prin birturi si spelunci, nu se bate cu suporterii pe stadioane si mai ales nu sta cu urechile ciulite la tot felul de convorbiri telefonice?

  Da aveti dreptate! Decat umilita prin tot felul de remarci stupide a unor pitici limitati politic mai bine desfintata.

 7. SCOR ILO says:

  De acord cu aprecierile de mai sus. Nu am de ce sa ma mir atunci cand Stanisoara (cel a carui nume ii vine de la ocupatia pe care eu i-am ordonat-o ca pedeapsa pentru lipsa de verticalitate in fata ROMANULUI)conduce osti.