Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Statele Unite intenţionează să vândă Indoneziei opt elicoptere Apache

Statele Unite intenţionează să vândă Indoneziei opt elicoptere Apache, “ca simbol al consolidării legăturilor dintre cele două ţări”, potrivit secretarului american de Stat, Hillary Clinton.

Hillary Clinton a informat Congresul cu privire la potenţiala vânzare a opt elicoptere AH-64D Apache Longbow către guvernul indonezian”, după o întâlnire cu ministrul Afacerilor Externe din această ţară, Marty Natalegawa.

“Acest acord va întări parteneriatul nostru şi va contribui la îmbunătăţirea securităţii în regiune”, a declarat ea, citată de MEDIAFAX.

Administraţia Obama face eforturi pentru a-şi consolida legăturile în regiunea Asia-Pacific, unde încearcă să contracareze influenţa chineză.

Hillary Clinton s-a deplasat la Jakarta la începutul lunii septembrie.

Secretarul de Stat american a precizat că schimburile dintre cele două ţări au depăşit 26 de miliarde dolari.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.