Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Stroe a demisionat; Oprea, interimar la Interne

Stroe si Oprea, fostul si actualul ministru MAI. foto gandul

Stroe si Oprea, fostul si actualul ministru MAI. foto gandul

În sfărşit, după 3 zile de la accidentul aviatic, ministrul MAI, Radu Stroe, a catadicsit să îşi dea demisia. Pentru cei care nu ştiu – deşi este foarte puţin probabil acest lucru – alde ministru Stroe declara în seara în care începuseră căutările epavei avionului căzut în munţi că “singurul lucru de care îi pare rău e că s-a întâmplat în timpul mandatului său tragedia”.

“Am decis să-mi depun demisia în semn de onoare pentru apărarea demnităţii pompierilor IGSU, care în ultimele trei zile au primit acuzaţii nedrepte, deşi ei sunt eroii care salvează vieţi. Aceşti salvatori de meserie nu trebuie să pătimească din cauza decidenţilor politici”, a afirmat Stroe.

“Îmi prezint scuze tuturor celor care prin unele declaraţii nefericite dar nu rău intenţionate le-am creat impresia de om relaxat sau indiferent sau care ţine de scaunul de ministru. Plecarea mea trebuie să reprezinte un fapt de normalitate într-o ţară democratică.

Ministrul era pregătit să participe la comandamentul de iarnă care a început la ora 13.00 şi a venit în acest sens la Palatul Victoria, dar, odată ajuns la sediul Guvernului, a fost informat să se prezinte la cabinetul premierului Ponta, de unde tocmai plecase liderul PNL, Crin Antonescu.

Se pare că la cârma MAI-ului, în interimat, va veni cumătrul Oprea, că tot le are el cu milităria.

De fapt, cine va pune mâna pe acest minister, va avea acces la butoane. Că tot vin, mai întâi europarlamentarele, şi mai apoi, alegerile prezidenţiale!

S.B.

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

75 Responses to “Stroe a demisionat; Oprea, interimar la Interne”

 1. SE ASCUNDE ADEVARUL ….DAR NU PENTRU MULT TIMP
  În cazul Aureliei Ion, conducerea armatei române, care a preluat doar uniforma Puşcaşilor Marini americani, a preferat să stea cu mâinile în sân, lăsându-l pe unul din ofiţerii săi să moară în frig, ca un câine. Armata era în măsură să localizeze epava şi să-i găsească pe supravieţuitori în cateva minute.
  Numai că PONTA NU A VRUT.
  DECE ?
  Americanii stiu…..Rusii stiu si in curand …..
  IN CURAND O DESVALUIRE BOMBA Deschideti Robert Horvath Deva blog

 2. PONTA A MANJIT ONOAREA SI IMAGINEA ARMATEI !
  NU VA FI IERTAT !
  EL A UCIS UN OFITER AL ARMATEI ROMANE CU NUMELE AURELIA !
  Odată cu intrarea în NATO, armata română a preluat copiind-o, doar uniforma corpului Puşcaşilor Marini americani. Şi care în limbaj uzual înseamnă că Puşcaşul Marin nu-şi lasă nicodată camaradul rănit pe cîmpul de luptă. Ci îl găseşte şi-l cară în spate pînă la locul unde poate primi îngrijiri medicale.
  CAINELE PONTA A ORDONAT ….NEINTERVENTIA ARMATEI SI ARE PE CONTINTA DOI OAMENI….
  NU MAI AMINTESC DE OMORAREA PROCURORULUI PANAIT !

 3. CAZUL SUBLOCOTONENTULUI AURELIA ION !
  Cand am vazut fotografia ei mi-au dat lacrimile.
  Nu este usor sa scriu aceste randuri.
  Dar adevarul trebuie sa fie spus.

  AURELIA A FUGIT DIN UNITATE !
  Generalul locotenent Ştefan Dănilă, şeful Statului Major General, a tacut, a cautat sa bage sub pres mizeria asta de incident, ca nu dadea bine altfel pentru el si pentru armata romana .

  Un ofiter, sublocotenentul Aurelia Ion student anul V la Institutul Medico –Militar, care, spre deosebire de colegii medicinişti civili, conform programei de învăţămînt, a dat examene semestriale cu privire la cunoaşterea legislaţiei şi regulamentelor militare. .

  Sa spuna ca militarul nu avea ce sa caute in acel avion, ca se afla in el fara a avea un raport abrobat ca paraseste garnizoana, ca practic era fugita din unitate.

  DECE AURELIA SI-A LUAT ACEST RISC ?
  CE TRANSPORTA ACEST AVION CU ADEVARAT ? SI PENTRU CINE ?

 4. TELEGRAMA OFICIALA TRIMISA PRIMULUI MINISTRU !

  Va rog sa explicati dece a-ti ordonat armatei sa nu caute avionul ?
  Care de altfel nici nu trebuia cautat. S-a vazut cu binoclul unde a cazut.
  Era sa cada direct pe radarul aflat la 15 km de locul aterizarii fortate.
  Aveti de ales intre o demisie de onoare ….sau de o inmormantare fara onoare
  plans doar de Daciana . Ceilalti tovarasi de furtisaguri fiind la bulau….
  …………..”

 5. Onestul says:

  Mai Horvath,tu lucrezi cumva la “vocea Budapestei”/mai idiotule,ca ne place sau nu,mai devreme sau mai tarziu,se va dovedi ca in principal,accidentul a fost cauzat de niste greseli ale pilotului,Dumnezeu sa il ierte. Cat priveste modul in care au actionat sau nu au actionat(in specialSTS!) sunt lucruri care tin de responsabilitate si profesionalism.lucruri pe care va trebui sa le arate clar,o ancheta corecta.dar,cum la noi ,totul este politizat,cred ca si adevarurile despre acest accident,se vor “afla” precum cele de la “revolutia” din decembrie 1989………….asa ca,nu te mai “aprinde” asa,ca or sa ti se “arda sigurantele”.

 6. SURSE NATO : UN HELICOPTER AL ARMATEI ROMANE AFLAT IN AER ,INTORS LA BAZA !

  DATORITA UNUI ORDIN AL PRIMULUI MINISTRU AL ROMANIEI
  VICTOR PONTA !

  UN OFITER AL ARMATEI ROMANE LASAT SA MOARA.

  NECESITATEA UNEI URGENTE ANCHETE N.A.T.O .
  ( fragment )

  Potrivit raportului , baza aeriană Câmpia Turzii era pe punctul de a trimite un astfel aparat de zbor în zona Beliș – Scărișoara, dar ordinul a fost anulat de
  vicepresedintele guvernului roman ,……care s-a referit la primul ministru Victor
  Ponta .

  Helicopterul intors la baza este de tip Puma Socat, cu tot ce înseamnă acțiune pe timp de noapte, indiferent de condițiile meteo, echipajele sunt formate din profesioniști care au toți cursuri de prim-ajutor, au cel puțin un medic și un asistent medical.

  REGULAMENT NATO :Una dintre procedurile stipulate în acest regulament se referă la cele 4 baze ale Serviciului de luptă, căutare și salvare de pe teritoriul României, coordonate de Ministerul Apărării Naționale. Cea mai apropiată astfel de bază de locul accidentului aviatic din Apuseni este cea din Câmpia Turzii, care este compatibilă NATO. Aceasta ar fi trebuit să reacționeze automat la producerea accidentului din Alba.

  De ce nu s-a activat instantaneu baza de la Câmpia Turzii?
  Un elicopter care ajungea în 20 de minute în zona accidentului.

  Operatiunea era relativ usoara . La 10 km de accident se afla cel mai important
  radar aerian al armatei romane. De altfel ofiterii de serviciu au vazut cu ochiul liber cum s-a prabusit avionul.

  In avionul respectiv era prezent un ofiter al armatei romane si exista obligatia
  morala si legala conform regulamentelor NATO, de a se face tot efortul posibil de a fi salvat.

  A existat ordinul de decolare, având toate elementele, inclusiv de locație, inclusiv toate acele elemente de radar al MApN. De ce?

  Este din ce mai clar ca este vorba de o conspiratie la cel mai inalt nivel .

  Probabil ca numai o ancheta NATO va putea face lumina in acest caz unic.
  Aceasta ancheta trebuie sa lamureasca ce transporta cu adevarat acest avion si
  pentru cine.

  Corespondenta speciala pentru Nipon Press dela Bucuresti
  Kiyoko Horvath

 7. @ Onestul
  Mult prea stimate nedomn.
  Intradevar lucrez la Vocea Budapestei ….anul revolutionar 56.
  Doresc ca agentura ruseasca UDMR sa fie decimata si seful ei Frundo
  sa fie desconspirat.
  In rest multumesc pentru atentie.
  Sper sa nu fie repetabila.

 8. INTREBARE
  CEL CARE A INTERZIS ARMATEI SA SALVEZE UN AVION, IN CARE SE GASEA UN OFITER
  AL ARMATEI ROMANE …PE NUMESTE….. GENERALUL OPREA.

  VINOVAT DE MOARTEA A DOUA PRSOANE

  ESTE PUS SA FACA UN RAPORT.

  ADICA SA SE ANCHETEZE SINGUR.

  IN CE TARA DEPE ACEST GLOB….SE POATE INTAMPLA ASA CEVA ?
  VA ASIGUR CA…………

 9. szilard says:

  Daca va uitati pe net la PUMA SOCAT :
  -scrie clar : elicopter de atac, cautare-salvare si transport, si pe timp de noapte si in conditii nefavorabile meteo, aparatura de bord moderna-sofisticata.
  2. in caz de razboi ce te faci : sau numai vara ne luptam, pe autostrada, si numai ziua dupa ora 10 dimineata ???
  3. radiolocatoarele armatei erau foarte aproape(15 km)…

 10. NECESITATEA UNUI TRIBUNAL MILITAR DE URGENTA !

  CRIMA PREMEDITATA

  Informatia – cheie scoasa din raportul Guvernului despre accidentul aviatic: Ministerul Apararii a determinat distanta dintre ultima pozitie cunoscuta a avionului si locul prabusirii – 2 km, dar datele nu au fost folosite …..
  DATORITA ORDINULUI PONTA VIA GABRIEL OPREA !

 11. Intelegem says:

  “STATUL MAFIOT: cum ajung infractorii la vârful puterii
  Poliţia, procurorii şi judecătorii din întreaga lume se confruntă cu o nouă ameninţare, mai gravă decât înmulţirea infractorilor sau lipsa de resurse: mafia de stat. Pe de-o parte, infractorii au pă­truns în instituţiile de stat la un nivel fără precedent, iar pe de altă parte mulţi înalţi funcţionari publici au preluat operaţiunile ilegale ale mafiei locale, în loc să lupte pentru eradicarea bandelor puternice.
  În prezent, poziţiile de conducere din cele mai profitabile întreprinderi ilegale nu mai sunt ocupate doar de infractori profesionişti, ci şi de înalţi funcţionari guvernamentali, legiuitori, şefi ai agenţiilor de spionaj, conducători de departamente de poliţie, ofiţeri militari şi, în unele cazuri extreme, chiar şefi de stat sau membri ai familiilor acestora, arată un studiu al Institutului Carnegie pentru Pace Internaţională.
  Această fuziune a guvernelor cu grupurile criminale este diferită de modul în care au­torităţile şi mafia au colaborat în trecut. De-a lungul timpului, guvernele şi agenţiile de spionaj, inclusiv cele din ţările demo­cratice, au infiltrat de multe ori infractori pentru a face contra­bandă cu arme cu insurgenţii aliaţi din alte ţări sau chiar pentru a ucide duşmani din străinătate (încercarea CIA de a colabora cu figuri importante din mafia americană pentru asasinarea lui Fidel Castro în 1960 este probabil cel mai bun exemplu).
  Dar, spre deosebire de statelele normale, state mafiote nu se bazează doar ocazional pe grupurile criminale pentru a îndeplini anumite obiective de politică externă. Într-un stat mafiot, înalţi funcţionari de stat au devenit, de fapt, jucători importanţi, dacă nu liderii întreprinderilor ilegale şi, prin urmare, apărarea şi promovarea intereselor acestor întreprinderi au devenit priorităţi oficiale.
  Statul mafiot reprezintă o structură parazitară, infiltrată în cadrul unui stat de drept, pe care-l subminează pînă la anihilare.
  Statul mafiot se hrăneşte din informaţiile şi energiile statului de drept, pe care le deturnează prin intermediul reprezentanţilor săi, infiltraţi în structurile de conducere şi decizie ale statului de drept.
  Statul mafiot îşi bazează existenţa atât pe manipularea mediatică a populaţiei, cât şi pe teama infiltrată în rândul celor care i-au sesizat existenţa şi puterea de influenţă.
  Statul mafiot [[vezi gulagul Romanistan]impune o dublă conducere şi coordonare a statului de drept, respectiv:
  – una oficială;
  – alta subversivă.
  Statul mafiot se organizează, treptat, la nivelul tuturor structurilor componente care alcătuiesc structura statului de drept.
  Statul mafiot se manifestă prin:
  – instaurarea şi proliferarea corupţiei;
  – instalarea şi proliferarea traficului de influenţă.
  până la nivelul la care ajunge să sufoce efectiv funcţionarea normală şi firească a statului de drept.

  Statul mafiot se dezvoltă şi se extinde pe măsură ce reprezentanţii săi pătrund şi acced în conducerea:
  – instituţiilor de conducere a statului de drept;
  – instituţiilor publice ale statului de drept;
  – partidelor politice;
  – organizaţiilor civice;
  – altor instituţii şi organizaţii în care se pot manifesta eficient în favoarea expansiunii şi întăririi statului mafiot.
  Statul mafiot, la o anumită stare de dezvoltare şi expansiune, ajunge să colaboreze conspirat şi subversiv cu alte state mafiote sau organizaţii internaţionale subversive de tip mafiot sau masonic.
  Statele mafiote ajung să se organizeze, la nivel internaţional, în reţele internaţionale mafiote, pentru a-şi proteja reciproc interesele, pe căi specifice, în cazul în care unul din statele mafiote asociate ajunge în pericol de a-i fi diminuată puterea sau chiar de a fi anihilat.
  Statul mafiot nu poate fi combătut eficient şi nici anihilat, decât de statul naţional, în care întreaga naţiune este conştientizată asupra:
  – rolului nefast şi subversiv al statului mafiot;
  – rolului nefast şi subversiv al reţelelor internaţionale mafiote şi masonice;
  – tendinţei de manipulare mediatică, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, practicate pentru a disimula scopurile nefaste şi subversive urmărite de statul mafiot, precum şi de reţelele internaţionale mafiote şi masonice;
  – tendinţei de acaparare a patrimoniului public şi a proprietăţii de stat;
  – importanţei eliminării reprezentanţilor reţelelor interne şi internaţionale mafiote şi masonice, din toate funcţiile publice, şi, mai ales, din cele de conducere şi decizie ale statului de drept;
  – importanţei recuperării fondurilor şi bunurilor deturnate, precum şi a celor jefuite din patrimoniul public şi din proprietatea de stat;
  – necesităţii scoaterii în afara legii a tuturor organizaţiilor şi asociaţiilor nelegal constituite sau a celor legal constituite, dar care maschează, printr-o aparenţă de circumstanţă, funcţionarea unor reţele mafiote sau masonice, interne sau internaţionale;
  – necesităţii investigării corespunzătoare a activităţii tuturor organizaţiilor şi asociaţiilor în componenţa cărora şi, mai ales, la nivel de conducere, au fost identificaţi reprezentanţi sau factori de influenţă ai reţelelor mafiote sau masonice, interne sau internaţionale;
  – necesităţii înfiinţării unei puteri informative, de stat, precum şi a unei puteri garante, de stat, ale căror conducători să fie aleşi direct de către popor şi care să sigure:
  – informarea corectă şi deplină a poporului;

  – funcţionarea corespunzătoare a puterilor de stat, în conformitate cu prevederile Constituţiei şi a celorlalte legi ale statului de drept.”

 12. AM TRIMIS O SCRISOARE PRESEDINTELUI SUA OBAMA IN LEGATURA CU
  CRIMA PRIMULUI MINISTRU PONTA.
  AM FACUT SCRISOAREA IN CALITATE DE CETATEAN AMERICAN .

  Fragment
  ……………………………………………
  ………………………………..
  Exista o lege speciala pt catastrofe aviatice, semnata in 2012 de catre primul ministru al Romaniei Ponta si ministrul apararii Dusa, in care unitatile speciale se pot ridica de la sol cand se anunta o catastrofa aviatica in care sunt implicati militari romani, fara hotarirea unei comisii speciale. O astfel de unitate de salvare exista la Campia Turzii, dotata cu elicopter, franghii, parasutisti si chiar scafandri. Acest elicopter a fost pregatit si gata de decolare si a fost oprit de Dusa ca nefiind necesara interventia la ordinul lui Ponta.
  Aceasta unitate este creiata de sistemul NATO.
  Tinand seama ca Ponta a ordonat neparticiparea la operatiunile de salvare merita
  atentua dumneavoastra si deschiderea unei anchete sub auspiciile NATO bazat pe
  tratatul strategic romano-american.
  Culpa lui Dusa este imensa si de netagaduit sub doua aspecte: una dintre victime era militar roman, gasirea si salvarea acestuia era responsabilitatea si obligatia directa a ministrului apararii.
  Armata nu doar ca a avut capacitatea tehnica de a identifica in timp record locatia avionului prabusit dar si capacitatea tehnica de a ajunge acolo in timp util.
  Mentionez ca un helicopter de la aceasta baza a fost intors din aer desi in avionul cazut era
  un ofiter al armatei romane cu gradul de sublocotonent. …………………………….
  …………………………………………………………………..
  Tinand seama ca Romania este o tara
  NATO aliata cu SUA o asemenea atitudine vadit criminala….nu trebuie acceptata de dumneavoastra . Astept o interventie de urgenta.
  Domnule Presedinte Obama
  Astept de la dumneavoastra sa luati masuri impotriva unui guvern criminal spre
  binele poporului roman si a interesului comun.
  O ancheta NATO este absolut necesara in regim de urgenta.
  Cu tot respectul cuvenit
  Robert Horvath Deva

  Presedinte
  DEVARTES STUDIO INTERNATIONAL
  New York – Tokyo

 13. Aceasta scrisoare a fost remisa AMBASADEI SUA ..BUCURESTI

 14. Acum cateva minute am primit un mesaj dela
  AMBASADA SUA BUCURESTI
  Stimare domnule Horvath
  Am primit scrisoarea adresata Presedintelui Obama
  Va vom contacta in cursul saptamanii viitoare.
  Am urmarit si noi tragedia care a lovit poporul roman.
  Trebuie luate masuri urgente. Am atentionat in acest
  sens guvernul Romaniei.

  Cu respect

  CITITI :AM TRIMIS O SCRISOARE PRESEDINTELUI SUA OBAMA IN LEGATURA CU
  CRIMA PRIMULUI MINISTRU PONTA.
  VINOVAT DIRECT DE MOARTEA UNUI PILOT SI A UNUI OFITER AL
  ARMATEI ROMANE ….STAT MEMBRU NATO !

  AM FACUT SCRISOAREA IN CALITATE DE CETATEAN AMERICAN .

  Fragment
  The White House
  1600 Pennsylvania Avenue
  Washington, DC

  PRESEDINTELE S.U.A
  STIMATE DOMN OBAMA

  SCRISOAREA POATE FI CITITA PE
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  Sotia mea Kiyoko Horvath se afla in acest moment la Bucuresti.
  Transmite corespondente speciale pentru Nipon Press
  Ea a vizitat Ambasada Japoniei si a Stalelor Unite.

  CITITI CORSPONDENTA EI DIN CAPITALA ROMANIEI
  DESCHIDETI
  http://devanewyork.blogspot.com/

 15. Acum cateva minute am primit un mesaj dela
  AMBASADA SUA BUCURESTI
  Stimare domnule Horvath
  Am primit scrisoarea adresata Presedintelui Obama
  Va vom contacta in cursul saptamanii viitoare.
  Am urmarit si noi tragedia care a lovit poporul roman.
  Trebuie luate masuri urgente. Am atentionat in acest
  sens guvernul Romaniei.

  Cu respect

  CITITI :AM TRIMIS O SCRISOARE PRESEDINTELUI SUA OBAMA IN LEGATURA CU
  CRIMA PRIMULUI MINISTRU PONTA.
  VINOVAT DIRECT DE MOARTEA UNUI PILOT SI A UNUI OFITER AL
  ARMATEI ROMANE ….STAT MEMBRU NATO !

  AM FACUT SCRISOAREA IN CALITATE DE CETATEAN AMERICAN .

  Fragment
  The White House
  1600 Pennsylvania Avenue
  Washington, DC

  PRESEDINTELE S.U.A
  STIMATE DOMN OBAMA

  SCRISOAREA POATE FI CITITA PE
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  Sotia mea Kiyoko Horvath se afla in acest moment la Bucuresti.
  Transmite corespondente speciale pentru Nipon Press
  Ea a vizitat Ambasada Japoniei si a Stalelor Unite.

  CITITI CORSPONDENTELE EI DIN CAPITALA ROMANIEI

 16. CONSPIRATIE LA CEL MAI INALT NIVEL !!!

  AMERICANII STIU DE CE ESTE VORBA SI CE TRANSPORTA CU
  ADEVARAT AVIONUL SI PENTRU CINE.
  Eu deocamdata nu.
  Serviiciile fac eforturi disperate pentru musamalizare cazului.
  Presa este manipulata si se incearca ……
  INTARZIEREA SALVARII NU A FOST INTAMPLATOARE,,,,,

  CATEVA INTREBARI LA CARE TREBUIE SA PRIMIM RASPUNS :
  – De ce după preluarea răniţilor, zona impactului nu a fost securizată 100% şi s-a permis în continuare accesul civililor în zonă?
  -De ce procurorii anchetatori au permis prelevarea avionului prin tăiere şi au apelat şi la civili pentru această operaţiune? (Prin modul în care s-a recuperat aeronava, s-au compromis iremediabil unele probe importante)
  -Este adevărat că la bordul avionului se aflau 5 pături? Dacă da, de ce copilotul a zăcut pe pământul gol neacoperit până la venirea echipelor de salvare?

  ATENTIE MARITA :
  -De ce nu se dau oficial publicităţii numele tuturor persoanelor (oficiali sau particulari) care au avut convorbiri telefonice cu supravieţuitorii până la momentul descoperirii/localizării zonei de impact?

  DIN DISCUTIILE PE CARE SOTIA MEA KIYOKO LE-A
  AVUT PERSONAL LA AMBASADA SUA DELA BUCURESTI REIESE. CA SITUATIA ESTE SERIOASA
  SI VOR APAREA URIASE SURPRIZE

 17. Lunetistu' says:

  “Aliatul sovietic” a desfiintat trupele de elita – vanatorii de munte.
  “HAHALERELE” (astia-s ai nosrtrii?) desfiinteaza dupa Capo di tutti capi citire.
  Asta-i Romania lu’ Peste Afumat – afumat dupa ce-a baut gheata… adica patru cuburi. Cuburile sunt din gheaţă… si băutura doar cât să plutească… gheaţa.
  Gheaţa stiu cat volum are, nu stiu ce volum are paharul pentru a sti cat whisky se toarna pentru a transforma cuburile in vapoare.

 18. Lunetistu' says:

  Trei mari enigme:
  – Lovitura din dec ’89
  – Cine-a tras in noi dupa 22
  – Flota
  – Realegerea lu’ Peste Afumat
  N-am inteles de ce copilotul n-a transmis coordonatele.

 19. CELE 7 SERVICII ROMANESTI A-SI VOR FRANGE GATUL PENTRU
  UN PRIM MINISTRU TEMBEL ?

  Ultimele mele postari pe blogul personal se bucura de de o atentie iesita din comun
  Nu toate sunt favorabile.
  Cristian ianuarie 26th, 2014 a spus:
  Horvath , nu mai spama atat frate. Daca ai ceva concret de zis , spune-o intr-un mesaj.

  Răspunde
  ROBERT HORVATH SUA ianuarie 27th, 2014 a spus:
  NU DOAR NEGLIJENTA CI CONSPIRATIE !
  REPET ….AMERICANII STIU CE TRANSPORTA AVIONUL SI PENTRU CINE
  EU DEOCAMDATA NU DAR INCERC SA AFLU.
  @ Cristian
  Incerc sa pun cap la cap diferite informatii. Situatia este fluida. Informatiile vin din diferite
  directii. Sotia mea este un important ziarist japonez. A stat vineri doua ore la ambasada americana……..
  Ca sa fiu sincer eu scriu si pentru altii. Servicile romane trebuie sa stie ca adevarul va iesi la suprafata.
  Ele nu pot juca pe calul pierzator Ponta.
  Daca intradevar este o conspiratie ….americanii nu vor pierde ocazia sa-l lucreze pe Ponta.
  Americanii vor stabilitate….iar clica dela putere …poate duce Romania spre razboi civil.
  Cu alte cuvinte stimate domn….aveti putintica rabdare.

 20. BOMBA BOMBELOR !
  LA BUCURESTI A INCEPUT O ANCHETA INTERNATIONALA .
  IN CAPITALA ROMANIEI SE GASESC 7 ZIARISTI CARE INCEARCA
  SA AFLE CE TRANSPORTA CU ADEVARAT AVIONUL SI PENTRU
  CINE.
  MENTIONEZ PRINTRE ALTII

  ALISON MUTLER ….ASSOCIATED PRESS

  Karl-Peter Schwarz ..„Frankfurter Allgemeine Zeitung”

  KIYOKO HOVATH Nipon PRESS care a intrat sub un
  alt nume….din motive pe care le banuiti.

  URMARITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG….
  PENTRU ULTIMELE,,,,,,,

 21. Robert Horvath Sua says:

  DECE A FOST NEVOIE DE DOI DOCTORI SI UN STUDENT LA MEDICINA SA TRANSPORTE ACESTE ORGANE ? SI AU PARTICIPAT LA ACEST ZBOR EXTREM DE
  PERICULOS……..voluntar ?

 22. Robert Horvath Sua says:

  ESTE ADEVARAT CA DOCTORII EROI SUNT ANCHETATI DE PROCURORI ?

 23. Onestul says:

  Horvath,vezi ca te-au chemat medicii la tratament.Si au venit si brancardierii sa iti schimbe….”camasa”.Aia…”de forta”!

 24. Onestul says:

  Horvat,vezi ca te-au chemat medici la…”tratament”.Si,au venit si brancardierii sa iti schimbe ….”camasa”.Aia….”de forta”! Cum mai e vremea la…balaceanca?Ce mai fac….”Burebista,Napoleon,Ludovic al XIV-lea,Stalin,Mussolini ” si ….Horvath?Da “roade”….tratamentul,ca nu prea se vede?