Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Studiile de securitate de la Cluj propun o nouă conferinţă internaţională

Paolo Sartori foto www.ecologic.rec.ro

Luni, 12 martie, la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca va avea loc conferinţa “Cooperarea internaţională pentru combaterea criminalităţii organizate şi terorismului în Europa de Sud-Est”.

Conferinţa va fi susţinută de domnul dr. Paolo Sartori, Director al Biroului de Coordonare Operativă al Ministerului de Interne al Italiei pentru Europa de Sud-Est şi Reprezentatul Italiei la Southeast European Law Enforcement Center (SELEC).

Conferinţa este organizată în cadrul specializărilor studii de securitate, program pe care UBB îl propune ca fiind cel mai cuprinzător program de studii de securitate din România.

Evenimentul va avea loc în sala AUDITORIUM MAXIMUM, str. Emile de Martonne, nr. 1, între orele 12,00-14,00, şi este deschis pentru oricine doreşete să audieze conferinţa. În deschidere vor lua cuvantul domnii prof. univ. dr. Adrian Liviu Ivan si lect. univ. dr. Toma Vasile Rus, coordonatori ai programului de studii de securitate de la UBB.

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Studiile de securitate de la Cluj propun o nouă conferinţă internaţională”

 1. ROBERT HORVATH SUA says:

  ONORURI MILITARE PENTRU UN PRESEDINTE !

  BRANDUL DE TARA ” CEUSESCU, NADIA COMANICI , DRACULA SI DUPA PLUTONUL DE EXECUTIE…..BASESCU”
  Sunt de meserie cineast . Locuinta si locul de munca este la Tokyo si New York.
  Am avut ocazia impreuna cu sotia mea Kiyoko sa calatorim in jurul lumii.
  Am fost peste tot intampinati si mereu si mereu urmariti de cele trei nume din titlu. Ele au intrat in constinta colectiva si nu pot fi scoase nici cu eforturi laudabile sau absolut imbecile ale semidoamnei Udrea.
  De la soferul indian de tax transpirat din New York pana la omul de afaceri deorodantizat cu care bei o bere la un bar de pe Ghinza,discutia se duce si revine la cele trei nume a mitologiei mioritice,raspandite pe scala globala. Nu este scapare si orice iluzie in sens contrar esuiaza lamentabil. Aceste trei nume te urmaresc in existenta cotidiana si in somn.
  Uneori discutia se duce spre Hagi ,dar valoarea actuala a fotbalului romanesc face mai bine sa taci din gura. A aparut totusi o sansa nesperata de imbogatire a repertoriului,
  O sansa unica ca in patrimoniul national spre universalitate sa apara un alt erou, (al raului absolut.) numit Traian Basescu. ( singurul presedinte de stat care dat cu capul in gura unui arab chioscar si o lovitura la la plex unui copilas nevinovat )
  Fotografia unui sef de stat membru al Uniunii Europene si NATO, legat la ochi in fata unui pluton de executie in toata regula ,nu in fata unor soldati saracacioasi
  si cu mainile tremurande de emotie, ca la Targoviste poate creia un nou mit.
  Atmosfera prerevolutionara din tara face ca dorintele neimplinite a maselor de bugetari si pensionari sa devina in curand realitate.
  Cu alte cuvinte acest razboinic, care a indraznit sa declare razboi chiar propriului
  sau popor va intra alaturi Dracula in istoria mioritica si chiar mai mult.
  Deci in curand un nou brand de tara fara frunzulite si papadii. Un brand bazat pe gimnastica femenIna si eroi si dictatori autentici , CEUSESCU, NADIA COMANICI, BASESCU SI DRACULA. ……….Ordinea nu mai conteaza chiar deloc.