Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

SUA a lansat un nou satelit de spionaj

O rachetă americană Delta IV având drept “încărcătură” un satelit secret pentru Biroul Naţional de Cercetare (ONR) a fost lansată luni, de la Cape Canaveral.
Lansarea, programată iniţial pentru 18 noiembrie, a fost amânată de mai multe ori.

United Launch services a precizat că misiunea a fost realizată  “în sprijinul apărării naţionale,” fără a da alte detalii.

Fox News a declarat că satelitul, cunoscut sub denumirea NROL-32, ar fi “cel mai mare satelit din lume, “având drept misiune” sprijinirea SUA în operaţiunile de observare.

În prezent, Delta IV este cea mai mare rachetă fără pilot aflată în funcţiune în Statele Unite.

Sursa: RIA Novosti

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “SUA a lansat un nou satelit de spionaj”

  1. Dan says:

    Nu mai vine nimeni sa faca comentarii legate de tehnologia spatiala a Statelor Unite? Unde sunt rusofilii cu comentariile lor incredibil de stupide?