Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

SUA şi-au dat acordul pentru vânzarea de sisteme antirachetă Taiwanului

În urma unui acord încheiat între SUA şi Taiwan în 2008, SUA şi-au dat acordul pentru vânzarea de sisteme antirachetă Taiwanului.

Ca urmare, un purtător de cuvânt al Institutului american din Taiwan, ambasada de facto a SUAa anunţat că Pentagonul “a atribuit companiei Lockheed Martin contractul pentru furnizarea sistemului de apărare antirachetă Patriot Taiwanului în cadrul unui amplu acord de armament aprobat de Congres în 2008″.

În decembrie, grupul american de apărare Raytheon a anunţat că a obţinut un contract de 1,1 miliarde de dolari pentru furnizarea de sisteme antirachetă Taiwanului, care încearcă să se protejeze de amaninţările Chinei.

Compania este principalul contractor în programul Patriot, dar lucrează cu subcontractori. El nu va furniza Taiwanului rachetele propriu-zise, ce vor fi furnizate de Lockheed Martin.

sursa: Amos News

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.