Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

SUA vor continua cu Rusia discuţiile privind sistemul de apărare antirachetă

Statele Unite vor continua discuţiile referitoare de crearea unui sistem de apărare antirachetă în Europa şi sunt pregătite să răspundă tuturor îngrijorărilor Moscovei. Declaraţia a fost făcută la Washington de Şeful Statului Major interarme american, Michael Mullen, potrivit RIA Novosti, preluat de AGERPRES.
“Vom continua negocierile (…). Înţelegem îngrijorările Rusiei şi vom face totul pentru a ne clarifica poziţiile. Suntem hotărâţi să cooperăm”, a spus amiralul Mullen.
O delegaţie rusă din care fac parte reprezentantul Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, şi ministrul adjunct al afacerilor extrem Serghei Riabkov, se află în aceste zile într-o vizită în SUA, menţionează agenţia de presă rusă.

Sursa: AGERPRES, RIA Novosti

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.