Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Subiecte de pe agenda şedinţei CSAT din 17 iunie

Pe 17 iunie, 2013, la Palatul Cotroceni se desfăşoară şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) condusă de preşedintele Traian Băsescu. Potrivit comunicatului de presă al preşedinţiei României, ordinea de zi a şedinţei CSAT include următoarele subiecte:

– starea industriei de securitate, implicaţiile acesteia asupra capacităţii operaţionale a instituţiilor din domeniul securităţii naţionale şi măsurile necesare pentru restabilirea rolului strategic al industriei de securitate în cadrul economiei naţionale;
– forţele armate ale României care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2014;

– Carta Albă a Apărării;

– Planul de înzestrare a Armatei României în perioada 2013 – 2022;

– Catalogul-cadru cu obiectivele de infrastructură teritorială importante pentru sistemul naţional de apărare;

– Raportul privind activitatea Centrului de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO.

Pe timpul şedinţei, vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională, se precizează în încheierea comunicatului de presă.

Sursa: comunicat de presă al preşedinţiei României

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Subiecte de pe agenda şedinţei CSAT din 17 iunie”

 1. PENSIONARUL MILITARO-CIVIL says:

  DREPTATE PINA LA CAPAT IN LUNA DECEMBRIE 2214
  Astăzi, din surse confidente de pe lîngă comisia de muncă din camera deputaţilor, unde unul din vicepreşedinţi este deputatul de vaslui, adrian solomon-membru psd, am aflat că din aceeaşi iniţiativă din 13 iunie 2012 când a fost anulat P.L.758/2011 de revenire a cuantumului pensiilor militare de stat abuziv si ilegal tăiate, s-a primit acelaş ordin de linie din partea domnului Victor Ponta ca P.Lx.164/2013 să nu figureze pe ordinea de zi a comisiei decât în luna decembrie 2114. RESTUL ESTE SIMPLĂ GARGARĂ ELECTORALĂ, CARE PRINDE BINE LA FRAIERII VOTANŢI CU PROMISIUNI FĂRĂ NUMĂR,FĂRĂNUMĂR.Deoarece Parlamentul este tratat ca o anexă a guvernului Boc5/Ponta2.Deci foştii pensionari militari trebuie să îşi ia un fără echivoc ADIO DE LA DEŞĂNŢATELE PROMISIUNI ELECTORALE FĂCUTE DE CEL MAI IUBIT PREMIER DINTRE PĂMÂNTENI , VICTOR NAUM PONTA, care bate câmpii cât e ziua de mare la tembeliziuni cu promisiuni deşănţate şi deşarte.
  DRAGI CAMARAZI , SĂ AVEM DEPLINĂ “ÎNCREDERE” ÎN USL/PSD, CĂ NE PROSTEŞTE PE FAŢĂ BINE ŞI SĂ VOTĂM LA NESFÂRŞIT CU EI CĂ ŞI AŞA NU E NICI O DIFERENŢĂ ÎNTRE USL ŞI PDL, DUŞMANII DE MOARTE AI POPORULUI ROMÂN ŞI OAMENII NWM.
  “UN FLEAC, NE-A CIURUIT” ŞI SFINŢIA SA MĂRTURISITORUL DE MINCIUNI ŞI GOGOŞI ELECTORALE, domnul victor ponta.
  14 iunie 2013, 01:29 rotaru adrian spunea… @pentru toti…Astept comentarii La emisiunea de la B1TV dnul plagiator Ponta…..a demonstrat ca este si mincinos…..parca nu era de ajuns plagiator…… Intrebat de dnul col Turcescu…. despre promsiuni…a amintit si de rezervistii militarii(promisiunea facuta privind pensiile…..)SI ACUM LUATI AMINTE..,.. RASPUNSUL(astept comentarii de la membrii SCMD si ANCMR)citez din memorie….. Cu militarii am ajuns la o intelegere cu conducatorii organizatiilor de pensionari AU FOST INTELEGATORI !!!!! si se va aplica de la 01.01 2014!!!! Deci despre ce vorbim …… chiar mai are rost sa mai cautam vinovatii pe undeva……S-a demonstrat clar ca Dnul ponta minte ca toti politicienii…. Acesta este micul Titulescu…. Asa Mentor asa invatacel…. RUSINEEEEEEEE Ce a spus Ponta despre pensiile militare in conferinta de presa a usl din 03 12 2012 luni, decembrie 03, 2012 “Un mesaj special vreau să-l transmit către acei militari, e vorba de un număr de aproximativ 7.000, din Ministerul Apărării şi încă câteva mii din Ministerul de Interne care au avut de pierdut la momentul recalculării pensiilor. În bugetul pe 2013 şi în mod eşalonat trebuie să îndreptăm şi acest lucru”, Cu atât mai mult şi pentru cei 10% -12% avem obligaţia şi în bugetul pe 2013 avem intenţia clară de a-i aduce şi pe ei la nivelul la care ceilalţi colegi în mod meritat au ajuns”,

 2. gigimarga says:

  Ce se naşte din trădător şoareci prinde!

 3. geto-dacul says:

  ce se gaste din gunoi , gunoi moare , bravos conducere scmd.

 4. walter says:

  ce legatura are scmd cu articolul?
  sau te referi la faptul ca, comisia de munca pentru adoptarea raportului plx 164 din 2013, la presiuniile celor de la scmd a primit aviz favorabil?

 5. Cornel says:

  Vorbe de prostit prosti. Ponta a demonstrat a -n-a oară că nu are nici o treabă cu populatia romaniei – nu vrea să facă ceva pentru popor – el vrea ca Băsescu – să-si asigure propriul trai impreună cu găscuta lui de derbedei.

 6. Marlon Juvet says:

  Ăştia care vă trageţi nickname-uri din aria asta, “geto-dacă”, voi chiar vorbiţi serios? Voi sunteţi ăia care vă faceţi titlu de mândrie din a fi învăţat istoria din filmele lui Sergiu Nicolaescu? Întreb şi eu, nu fac mişto, sunt curios cam care sunt resorturile intime care îl pot face pe unul – altul să aleagă astfel de nume, “reprezentative”.

 7. szilard says:

  Ponta e baiat destept, poate cel mai bun politician care a fost vreodata ro. dupa Ceausescu(i se mai spune si micul Titulescu).
  Face ce se poate face, Basescu fura, inseala, bea, corupe(isi face vile din banii statului, EBA-analfabeta, trafic ilegal de arme alui frat-su, mai rau de atit nu se poate, va prostit pe toti cu acel ‘ ‘HA HA HA ”- marca inregistrata).