Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Suplimentare de trupe australiene în Afganistan

Premierul Australiei, Kevin Rudd, a anunţat că va suplimenta forţele australiene din Afganistan cu 450 de soldaţi.

Acesta şi-a explicat decizia prin “deteriorarea stării de securitate” din Afganistan. Premierul a precizat că militarii din contingentul australian vor ajuta la instruirea forţelor armate afgane şi vor contribui la sporirea securităţii, înaintea şi în timpul alegerilor prezidenţiale, programate pentru luna august.

În prezent Australia are în Afganistan 1090 militari.
sursa: BBC

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Suplimentare de trupe australiene în Afganistan”

  1. Ando says:

    Si desigur alaturi de ei vom fi si noi cu trupe suplimentare. Poate gestul nostru va mai slefui imaginea celor care ne conduc in exterior.

  2. DE CE BAL says:

    Pardon!
    Cei care ne conduc o sa ramana cu imaginea …”nereperata de domn’ Mitica”.
    Australienii au mai trimis doar un batalion. Nu pentru a fi in linia intai a confruntarii cu talibanii. Acolo sunt buni americanii, englezii si romanii.