Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Traian Băsescu a semnat Decretul de decorare a amiralului McRaven William Harry

Traian Băsescu, a semnat pe 30 octombrie, decretul pentru decorarea comandantului Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale al Statelor Unite ale Americii, domnul amiral McRaven William Harry „Bill”.

Într-un comunicat de presă al preşedinţiei României se arată că:
“(…) în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia excepţională avută în procesul de modernizare a Armatei României, pentru sprijinul preţios acordat în procesul de dezvoltare a parteneriatului strategic dintre Statele Unite ale Americii şi România în domeniul Forţelor pentru Operaţii Speciale (FOS), domnul preşedinte Traian Băsescu conferă Ordinul Naţional „Steaua României” – în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, domnului amiral McRaven William Harry „Bill”, comandant al Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale al Statelor Unite ale Americii”.

Notă:
Deşi nu a participat la festivităţile organizate cu prilejul Zilei Armatei României, de la Carei – deranjat fiind de neprofesionalismul de care au dat dovadă cei de la MApN în ceea ce priveşte întocmirea unei scrisori de protocol – Traian Băsescu ştie să aprecieze adevăraţii militari. Indiferent de ce naţie sunt ei. Dovada, decretul semnat cu o zi în urmă.

Sursa: comunicat de presă al Preşedinţiei României

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Traian Băsescu a semnat Decretul de decorare a amiralului McRaven William Harry”

  1. indisciplinatu says:

    ….se da bine cu ‘licuriciul”..sa vedem ce “se alege” in SUA.
    Oricum ar da-o base,…a ramas in offside cu NOI, cei multi si prosti care nu-l mai vor!!!

  2. Min Ciu Nel says:

    “pentru contribuţia excepţională avută în procesul de modernizare a Armatei României”? Hai ca esti haios! Si ce a modernizat? Ca nu se vede nimic. Numai fiare ruginite si cazarmi nevopsite.