Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Traian Băsescu a semnat decretul de decorare a mai multor militari

Traian Băsescu a semnat pe data de 14 mai decretul de decorare a mai multor militari.Astfel, cu prilejul sărbătoririi Zilei Independenţei României şi a victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în Cel de-al Doilea Război Mondial, în semn de înaltă apreciere a devotamentului şi spiritului de sacrificiu de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredinţate în cadrul Armatei României, în Cel de-al doilea Război Mondial, Traian Băsescu a conferit următoarele distincţii:
– Ordinul „Virtutea Militară” – în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, domnului general-maior în retragere Alexandru Tudora;

– Ordinul „Virtutea Militară” – în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, domnului general-maior în retragere Traian-Mircea Bălănescu şi domnului general-maior în retragere Neculai Staicu;

– Medalia Naţională „Serviciul Credincios” – clasa a III-a, cu însemn pentru militari, doamnei plutonier adjutant principal în retragere Lucia Cerghizan, domnului plutonier adjutant principal în retragere Vasile Nemţoiu şi domnului plutonier în retragere Ioan Simu.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

8 Responses to “Traian Băsescu a semnat decretul de decorare a mai multor militari”

 1. Cit mai multe decoratii…
  El crede ca il va salva de la puscarie in dosarul NANA ???
  NU !!!, EL VA FI IN PUSCARIE INCEPIND CU DECEMBRIE 2014(dupa alegeri)!!!

 2. Robert Horvath Sua says:

  Redactia
  Da-ti sansa de a dobora un pilot extrem de minoritar care s-a strecurat in carlinga
  unui avion german .

 3. xyz says:

  Milioane de romani , cateva zeci de mii de pensionari militari, dar si eu, umiliti si batjocoriti timp de 10 ani de un impostor paranoic, asteptam incatusarea si incarcerarea lui (basescu) si a celor care l-au servit in dispretul fata de un popor neputincios !!!!!!!

 4. ursu says:

  Zugravule, meri de te culca! Pe calea ferata…

 5. Lunetistu' says:

  am asteptat sa vina americanii… si gogo!
  asteptam “incatusarea si incarcerarea” paranoicului…
  si noi, noi cu ce ne vom alege? timp pierdut, celule nervoase distruse…
  paranoicul va fi liber si il vor pupa in fund americanii, nemtii, englezii…

 6. gheo says:

  Mda, e o problema, depinde ce inteleg “ei” prin democratie si … ce-am priceput noi, ambigua problema dar, in mod sigur, la cum arata Romania dupa 24 de ani de democratie, “o avem” cum au inteles-o “ei”, iar anul acesta “democratia lor se va repeta pentruca prostimea” nu are nici un fel de capacitate de a o intelege, va participa la alegeri o “mare masa de multimi” dar “putini oameni”, pentruca, multimile merg in turma iar “oameni degeaba au discernamant”, daca … sunt prea putini pentru a se opune.

 7. OSAKA says:

  RH+-….de la apus vine si cultura si bunastarea ! Trage in bolsevici ..!!

 8. anonim says:

  Greu sa determini prostul sa-si rupa lanturile pe care le venereaza. Il prefer pe RH.