Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Traian Băsescu: “Guvernul să dea banii de deszăpezire Armatei şi Jandarmeriei”

armata la deszăpezire.foto replicaonlineLa finalul şedinţei CSAT din data de 2 februarie, Traian Băsescu a declarat, “că deszăpezirea s-a făcut prin lungi comandamente la televizor – penibile de multe ori – care să acopere faptul că nu existau utilaje.

“Nu au utilaje, mai mult decât atât, să dai afară prefecţii când contractele le fac preşedinţii de Consilii Judeţene, cărora nu li s-a putut spune o vorbă, CNADNR, căruia nu i s-a putut spune o nicio vorbă, şi el este cel care închiriază utilaje. Toate reproşurile s-au îndreptat către prefecţi şi vreau să ştiţi că mi se pare dezonorant acest mod de a lucra”, a mai comentat şeful statului.

El a criticat deciziile de demitere a prefecţilor, argumentând că preşedinţii de consilii judeţene sunt cei care “fac contractele” de deszăpezire.

“Mascarada televizată a comandamentelor nu face decât să fie o acoperire pentru banii nemeritaţi şi nemunciţi care vor fi daţi firmelor clientelare, iar în locul lor au fost scoase Armata şi Jandarmeria. Aş propune Guvernului să constate neîndeplinirea contractelor şi să dea banii de deszăpezire Armatei şi Jandarmeriei”, a spus în încheiere Traian Băsescu.

Sursa: comunicat de presă al preşedinţiei României

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

43 Responses to “Traian Băsescu: “Guvernul să dea banii de deszăpezire Armatei şi Jandarmeriei””

 1. ION says:

  S-a spus de catre prim-ministru ca armata nu a participat la deszapezire, ci numai la salvarea de vieti omenesti. Cum primul ministru nu poate sa minta, deci armata nu a participat la deszapezire, atunci cum poate sa pretinda presedintele ca armatei sa i se dea banii de deszapezire, care sunt in fapt atribuiti firmelor (care n-au muncit si nu merita).

 2. gigel says:

  E bun utilajul lu Dusa(freza “militara”)’,propun sa se treaca la productia de serie!

 3. Va rog nu cenzurati daca sunteti romani says:

  Există chiar o vorbă a celor aflaţi la putere: „Să-mi fac eu stocul pentru mine şi pentru familia mea. Ce contează că stau un an sau doi la pârnaie. După ce scap am destui banidepuşi în Elveţia sau în paradisurile fiscale”! Soluţia este confiscarea averii venită în continuarea condamnării. Ţi se arde mai rău buzunarul decât anii de condamnare şi ce tristeţe ar fi atunci pe codamnaţii Năstase, Ridzi, Fenechiu, Becali! Foştii miniştri ai Transporturilor au declarat cu toţii câştigul lunar. Cu toate acestea, vilele lor de milioane de euro se întind din Spania (Berceanu) până în Austria (Mitrea) sau la Snagov (Boagiu).

  P.S. Se mai aude ceva de Oltchim? Investitorii de fiare vechi sunt reţinuţi iar investitorul strategic Diaconescu s-a refugiat în Vatican, pe când grupul său parlamentar s-a refugiat în PSD.

 4. anonim says:

  1)Cu toate ca Basescu detine suprematia in minciuni ,de data asta nu pot sa nu fiu de acord cu el.Sa de banii la armata.
  2)Sa nu uitam ca liberarii nu au fost de acord cu confiscarea averilor spre cinstea pesedistilor.

 5. ION says:

  Problema confiscarii averilor dobandite ilicit este capitala in drept.
  Va reamintesc ca, in SUA, unde functioneaza dreptul anglo-sazon, prima data se disjunge cauza, partea penala de cea civila, se rezolva imediat partea civila prin confiscarea averii, apoi incetisor se rezolva partea penala a cauzei.
  La noi, mult injurata D-na Macovei se zbate de multa vreme sa realizeze aceeasi disjungere. Din pacate fara succes. De aici i se trag injuraturile aprige ale tuturor penalilor (fosti, actuali si viitori) si ale slugilor acestora din presa (nu si ale mele). Mai mult, D-na Macovei a inceput sa fie injurata si in UE de cand se lupta sa introduca si in Parlamentul European aceasta problema. Ca si in UE sunt destui penali, chiar daca nu la dimensiunea uriasa de la noi.
  Chiar daca dreptul de tip roman de la noi pune unele probleme fata de cel anglo-sazon, sper ca si la noi sa se prevada, in primul rand in Constitutie, confiscarea cu celeritate a averilor dobandite ilicit.

 6. Va rog nu cenzurati daca sunteti romani says:

  “Treziţi-vă, România e făcută praf…
  Apel către intelectualii români

  Se vorbeşte tot mai insistent că politicienilor români (dintr-o clasă submediocră, cinică, necinstită, coruptă; care de la Revoluţie încoace n-au făcut decât să îngroape de vie România, vânduţi intereselor „capitalismului de tip occidental”) nu le-a mai rămas decât să dezmembreze ţara. După ce au distrus economia (industria „privatizată” şi agricultura, vânzând pe mai nimic şi resursele naturale, inclusiv cele energetice; lasă că s-a furat ca-n codru) şi finanţele publice (au făcut tot posibilul să fie cumpărate băncile de către străini şi au înglodat România în datorii fără precedent la FMI), după ce au distrus Sănătatea şi Educaţia, după ce au sărăcit cu metodă populaţia (salariile şi pensiile sunt cele mai mici posibile în cadrul Uniunii Europene; motiv să plece românii în masă în străinătate, să fie sclavi), au mai rămas să distrugă şi ţara. După ce ne-au luat peste picior istoria şi eroii şi au distrus valorile naţionale! Condamnabil, actualii guvernanţi ai USL (în principal premierul Victor Ponta) au preluat temele lui Băsescu, devenit executant al sfaturilor de aneantizare a României venite din afara ţării, dinlăuntrul UE şi din SUA – de la exploatarea gazelor de şist (care vor pustii România, vor dispărea apele subterane potabile, şi apa potabilă e avuţia cea mai de preţ din viitor, la distrugerea mediului cu cianuri la Roşia Montană, prin exploatarea aurului şi argintului de către mafia străină, România având un câştig minim) şi până la „regionalizare” (consemnată într-o nouă Constituţie)… Plus „retrocedarea proprietăţilor” ocupanţilor Transilvaniei, îndeosebi urmaşilor grofilor unguri.”

 7. szilard says:

  Sa vazut clar la TV cum elicopterele MI-17 actionau in viscol si ceata pentru salvarea de vieti… CEVA INTREBARI ?

 8. ION says:

  “Dar vin lupii, mamă! De ei nu mi-ai spus nimic. Sunt graşi şi corupţi şi fără milă. Sunt cruzi, mamă, sunt răi! Ucid orice e bun, murdăresc orice e curat, muşcă din noi cu ură. Le simt în carne colţii ascuţiţi ca ţurţurii, le simt boturile care adulmecă sângele tânăr. Mi-e frică, mamă, mi-e frică de ochii lor reci ca metalul, ca moartea.
  Mi-e frig, mamă, mi-e tare frig…”.

 9. szilard says:

  Ia o arma de vinatoare cal. 12 mm, cu repetitie, armarea o faci din uluc, (e super), alungi si 20 de elefanti(fara sa o mai chemi pe distinsa doamna).

 10. ION says:

  „Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei… Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti… Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală.”

 11. GATA …AM UITAT DE CRIMA…INCEPE CENZURAREA….ROMANIA MERGE INAINTE….
  IN PAS OSTASESC…..!

  ANCHETA DELA BUCURESTI KIYOKO HORVATH :
  RETEAUA CRIMINALA A SPITALULUI FUNDENI

  CORESPONDENTA SPECIALA…. NIPON PRESS

  In capitala Romaniei se afla un grup de ziaristi care incearca sa desluseasca
  adevarul despre tragicul accident din Muntii Apuseni.
  La casa ei din Bucuresti Kiyoko…… s-a untalnit cu cativa dintre ei.
  Au pus impreuna informatiile si au ajuns la aceiasi concluzie .
  INTARZIEREA SALVARII A FOST DELIBERATA.
  TREBUIA UCIS TOTI PASANGERII INCLUSIV PILOTUL.
  Felul in care se desfasoara ancheta autoritatilor continua aceiasi conspiratie.
  ..Politia si parchetul nu izoleaza zona cum cere legea,pentru a nu fi distruse probe dupa gasirea epavei.Trebuia pazita zona de politie,jandarmi,armata ca si in alte cazuri de catastrofe aeriene.Nimic din astea aici…Criminalistii vin -fara procuror de caz-fac citeva poze si pleaca lasind aria crimei neprotejata iar cadavrul lui iovan este luat pe crengi de niste tarani ..Unde era medicina legala?

  Se incerca musmalizarea prin ingroparea mai repede a cadavrului …
  Se stia ca nu era un zbor autorizat-era la negru…
  Orice transport coordonat de mafia transplanturilor inseamna o suma la negru de mii de euro impartita intre cei care participa la transport si prelevare de organe..

  Va urma

 12. anonim says:

  Ca sunt hoti sunt de acord,dar nici sa nu dramatizam.Hoti mai mari sau mai mici au fost decad lumea.In toate statele, in toate sistemele,pe timpul tuturor guvernelor.Bijnita o fi tot furt?Mai rar ca un presedinte in functie sa se laude ca a practicat bijnita.Iti place,nu?

 13. Lunetistu' says:

  “Preşedintele vorbeşte numai prostii” – Copilotu’
  In tara lu’ Peste Afumat Afumatu’ isi permite fara manusi si nespalat pe maini sa palpeze prostata (tuşeul rectal). Dupa aceasta manevra Bunicu’ incepe sa dea povete. Hai sictir Peste care este!
  Bre Afumatu’ parsiv mai esti! Ieri ai taiat – cu ce drept?! – si astazi dai?! Dai ce n-ai si dai pentru ca stii ca nu se poate da! Pentru prostime esti cel mai iubit fiu al poporului!

 14. szilard says:

  Fratioare :
  -astia vor sa vina armata la deszapezit, sa faca si curatenie prin curte si casa, sa faca si o Ciulama (buna, nu asa…) din ajutoarele aduse, si citeva sticle de vin bun(nu asa…si tigari), si daca se poate si o tinerica draguta(nu asa…)…,
  CA E TARE BINE SA NE AJUTE STATUL(si o casa noua sau un apartament, nu ar strica, ca avem copilasi… si asta e meseria noastra : sa facem multi copilasi pentru STAT, PRICEPI ?, iar pentru munca depusa vrem salarii bune, iar apoi sa faca STATUL ce vrea, NOI NE FACEM TREABA, bine ?
  De Craciun :
  Nu ne mai trimiteti dulciuri si haine second hand !
  – vrem apartamente cu centrale de incalzire si mobilate, iar chiria sa o plateasca statul….

 15. szilard says:

  Basescu catre unul care a primit o casa noua nezugravita :
  -dupa un an de zile tu nu ai reusit sa o zugravesti ?…
  Individul gras si turmentat :
  – pai cu ce ???

 16. Stimata redactie
  Va rog sa nu stergeti dovada crimei.
  In numele victimelor trebuie facuta dreptate
  Va multumesc…..

  AU VRUT SA-I UCIDA PE TOTI CA SA STEAGA URMELE !

  O CRIMA ORIBILA A MAFIEI DE ORGANE !

  ESTE NEVOIE DE O ANCHETA INTERNATIONALA DE URGENTA !

  DOVADA CLARA :

  Medicul Sorin Ianceu, rănit în accidentul din Munţii Apuseni, a declarat luni, că după prăbușirea avionului a sunat la 112 şi a dat coordonatele de pe Google Maps, indicând inclusiv zona unde se află, şi anume între localităţile Horea şi Beliş.
  Doctorul Sorin Ianceu a precizat că telefoanele sale au fost distruse în momentul impactului, însă a vorbit cu cei de la 112 de pe telefonul colegului Radu Zamfir comunicând la numărul unic de urgenţă poziţia avionului.
  “Le-am spus inclusiv că dacă pleacă din Horea spre Beliș pe drumul 1R, la jumătatea distanței, pe partea dreaptă, ne aflăm prăbușiți. Știam localitățile între care s-a prăbușit avionul. Ar trebui să existe aceste înregistrări.
  ULUITOR ! INCREDIBIL ! TERMINAL !
  Într-un comunicat dat publicității, luni, de Serviciul de Telecomunicatii Speciale a precizat că “dr. Sorin Ianceu nu a sunat la 112″.
  NECESITATEA UNUI TRIBUNAL MILITAR PENTRU
  PONTA, ARAFAT, OPREA, DUSA ETC

 17. anonim says:

  Good news ! Se misca tara ! In timp ce conducerea centrala a sindicatului cam doarme in papuci , filialele din provincie lupta pentru drepturile legitime ale rezervistilor. Actiunile timisorenilor si ale craiovenilor sunt binevenite in contextul in care nu se stie cand va fi promovata o noua lege a pensiilor militare, lege care sa indeplineasca toate cerintele si normele specifice unui stat european, nu bananier. Aplicarea HGS 1019 la toti rezervistii se impune altfel e o discriminare crasa si poate constitui obiectul unei sesizari la CEDO .Sa speram ca si conducerea centrala a sindicatului( ca si a asociatiei , de altfel) , vor deveni mai active, mai apropiate de rezervisti, de toti membrii nu numai de varfuri si vor renunta la limbajul de lemn, specific unor vremuri pe care le consideram apuse.

 18. Terente ! says:

  Asta Era OBIECTIVUL ..de indeplinit !!!
  A intervenit , presat ,manipulat ..SCMDRR cu interesul lor particular …si s-a alesw praful !!!!

 19. gheo says:

  Degeaba, prostia in “natia noastra romaneasca” este atat de bine si adanc inradacinata incat … “nu doare”, se vorbeste mereu de “capusarea nu stiu caru-i combinat … etc”, fara sa avem capacitatea si sa fim destul de constienti sa recunoastem ca, “NOI, o tara intreaga” suntem “capusati” de “gasti politice iresponsabile” care, nu au nici o legatura cu politica si democratia ci cu devalizarea unei tari, oameni fara prea multa pregatire si capacitati de a conduce si administra o tara – pentruca cei care au un asemenea profesionalism sunt , rapid indepartati – ci, doar de a “minti, mulge, fura si vinde … ce se mai poate”, ce naiba, am ajuns atat de prosti incat nici in fata adevarului dovedit … nu vrem sa recunoastem ca am devenit “o tara de prosti – o turma bezmetica, incapabila sa reactionam la “semnalul de alarma pentru hoti, delapidatori si mincinosi” sau poate am fost si … “nu am stiut desi, se vede de la o posta” si, ar fi trebuit sa ne desteptam si “noi” … poate …, cand ???.

 20. Gheo says:

  Se vehicula pe aici ideea, că un grup de rezervişti a cerut în instanţă declasificarea HGS 1019. Ştie cineva care este situaţia acestui demers?

 21. relutu says:

  Zice marele Blaga, nu umflatul de capuseala, ca vesnicia s-a nascut la sat.
  Drept urmare in acest univers, se poate evidentia si intelege cel mai bine, un proces amplu petrecut la nivel macrosocial, acela de distructie al profilului civico- moral al romanilor.
  Prin anii 60, taranii, fostii proprietari ai pamanturilor cooperativizate fortat, patrunsi inca de spiritul gospodaresc al bunului crestin in executarea lucrarilor pamantului, o faceau cu multa responsabilitate chiar daca tarina nu le mai aprtinea, praseau porumbul ca si cum ar fi fost tarlaua lor, muncind 7-8 zile continuu in camp.
  Calicii satelor carora nevand pamant de dat la colectiv, munca si impartitul la gramada le-a cazut ca o mana cereasca, terminau aceeasi treaba a prasitului in circa 2-3 zile, nu printr-o vezi doamne nu stiu ce revolutionara productivitate a muncii ci prasind doar capetele de randuri iar in centrul tarlalei bruienile erau cat si porumbul.
  Nu mai conta ce se culegea toamna, oricum ei erau primii la furat de la cei care au lucrat bine, interesant era ca tocmai acesti indivizi erau dati ca exemplu de harnicie de catre propaganda comunista locala, in batjocura gospodarilor.
  Acesta a fost germenele descurcarelii la romani , ca mare “virtute” mai apoi si care s-a extins ca o pecingine la nivel national, prin fabrici si uzine (fruntasii in productie), in armata cu consecintele binestiute de noi toti si la nivelul intregii societati, aducand-o la metastaza actuala.
  Intrebarea e, are acest popor capacitatea de a-si reansanatosi organismul adus in acest stadiu?
  Daca nu o are, unde poate fi gasit antidotul?

 22. ION says:

  Frumoasa analiza.
  Grea intrebare.

 23. anonim says:

  Sa mori tu ca nu esti basist.Iubesti asa zisa Miscare populara?Prevad ca nu peste mult timp astia vor prelul sloganele lui Diaconescu.”jos ciocoii”.Cand era PDL la putere nu prea erai vocal.Parca ii pupai in cur.Daca gresesc imi cer scuze.

 24. CONSPIRATIE LA CEL MAI INALT NIVEL AL STATULUI ROMAN .

  O ALTA DOVADA A CRIMEI DIN MUNTII APUSENI ! NEVOIA UNEI ANCHETE INTERNATIONALE !

  Omul de afaceri Sorin Mărcuş, fost pacient şi prieten al doctorului Zamfir, accidentat în Apuseni, susţine că, pur şi simplu, cineva i-a şters din telefon convorbirea cu doctorul rănit. În exclusivitate pentru ”ring”, Sorin Mărcuş a declarat: „Din jurnalul telefonic al convorbirilor a dispărut apelul meu către doctorul Zamfir, de luni, ora 17.10/17.20. La ora aceea nu se făcuse publică lista pasagerilor din avion, dar ştiam că el e unul dintre cei mai buni în domeniul prelevării de organe şi l-am sunat să văd dacă e bine. Când am vorbit cu el eram convins că nu durează nicio oră şi îi găseşte. Nicio secundă n-am crezut că va fi altfel, pentru că el ştia cum să folosească telefonul pentru a afla poziţia exactă. Avea un iPhone 5 care e dotat cu busolă… Nu ştiu cine mi-a şters convorbirea cu doctorul Zamfir din jurnalul telefonului, ştiu doar că a dispărut. Nu am nicio probă pentru a acuza pe cineva. E doar o constatare a mea. Doctorul Zamfir poate confirma că am vorbit la telefon în ziua aceea”

  REAMINTESC DECLARATIA DOCTORULUI
  SORIN IACEU

  CONVORBIRILE MELE CU 112….AU DISPARUT !

 25. anonim says:

  Se pare ca singura solutie ar fi in momentul de fata intentarea de procese de catre cei afectati de discriminare cu sanse de reusita 100 %. Filiale precum cea de la Timisoara si cea de la Craiova, spre cinstea lor au intreprins si intreprind demersuri penstru solutionare in timp ce centrul si filialele de sector bucurestene tac ca ursul in papusoi. De ce oare? Unde e unitatea ?

 26. Un om cinstit says:

  E discriminare clara intre militari care iau acum trei tipuri de pensie diferite la aceeasi ani de munca si la acelasi grad.Organizarea militarilor e slaba

 27. Un om cinstit says:

  Mai conteaza..?Se vrea ingroparea cazului ..Mafia e prea mare iar statul prea mic

 28. Gheo says:

  “Anonimule”, nu înţelegi că numai după ce va fi declasificat acest HG 1019 se vor putea înainta acţiuni în instanţă?

 29. anonim says:

  Nu cred ca e obligatorie declasificarea. Orice rezervist nedreptatit si discriminat( discriminare reala nu inventata !) poate cere in instanta sa i se aplice HGS 1019. Ca urmare, avocatul sau va cere instit.abilitate documentul pentru a-l studia si a formula apararea , respectiv atacul . Si cred ca nici o instanta cu capul pe umeri nu poate sa dea castig de cauza unor farsori si samsari de case care au decis ei ca aplicarea unei legi mai favorabile pentru toti rezervistii constituie o frauda .

 30. Marlon Juvet says:

  Impecabil!

 31. coopernick says:

  Daca, prin absurd, maine s-ar schimba regimul ca ideologie si sistem, si s-ar nationaliza toate detinerile private cine credeti ca s-ar inscrie in partidul neocomunist? Ma tem ca vom regasi varianta 2014 a fostilor drojdieri si lenesi din 1948. Asa ca de oportunisti si de utilizatori de oportunisti nu vom duce niciodata lipsa. Cum bine zicea @relutu, greutatile, idiotenia celor autopusi in frunte si lipsa de speranta schimba/sterg zeci poate sute de ani de simt civic si responsabilitate.

 32. coopernick says:

  Declasificarea e necesara. Nicio instanta nu va cere/nu poate cere accesul la un document clasificat si acest lucru nu il poate face nici avocatul, daca nu au certificat ORNISS pentru nivelul respectiv de clasificare al documentului.

 33. anonim says:

  pt. copernick. Cred ca nu e greu sa gasesti un avocat priceput cu n+1 certificate din alea. Si apoi, la urma urmei nu stiu ce clasificare poatea sa aiba acel document? E oare mai ceva decat contractul bechtel? Chiar crezi d-ta ca ne invartim in jurul cozii( fie ea si de topor) ca nu putem declasifica un doc. ? Il cerem la CEDO atunci, cu despagubirile de rigoare. Iar daca se incapataneaza cineva sa piteasca un doc. care deja a transpirat( il au unii in varianta originala), un motiv in plus pentru despagubiri morale.

 34. othello says:

  Gresit !
  Poti introduce actiunea in instanta chiar daca HGR e in forma clasificata , ,,secretoasa ” !
  Semidoctii care au facut acest act tampit si-au luat aceasta masura de prevedere ( zic ei ) , de a clasifica actul .
  Instanta poate cere declasificarea .

 35. Gheo says:

  “Othello”, această acţiune de cerere în instanţă a declasificării HG 1019 a fost demarată anul trecut, dar nu s-a mai spus nimic care mai e situaţia. Numai după ce acest document va fi declasificat, şi la care vor avea acces şi reclamanţii şi avocaţii, va începe judecarea pe fond.

 36. OPERATIA DE NESALVARE A VICTIMELOR !

  CONSPIRATIE

  O NOUA DOVADA !
  CONSPIRATIE :
  ACOPERIREA TRANSPORTULUI DE TRAFIC DE ORGANE

  În cazul elicopterului israelian prăbuşit în Bucegi, în 2010, au fost alertate elicoptere şi forţe impresionante şi a fost localizat imediat locul prăbuşirii aparatului
Se lăuda acum 3 ani de zile şeful S.T.S., că, în 15 secunde, poate identifica un apel dat către 112, cu o eroare de 2 m. Dacă apelul trimis de la avion a fost identificat şi localizat în 15 secunde, de ce a fost nevoie de 6 ore să se ajungă acolo?
  Îmi amintesc cazul elicopterului israelian prăbuşit în Bucegi, în 2010, în condiţii de mediu la fel de vitrege, chiar dacă era vară şi într-o zonă mult mai inaccesibilă. Ce s-a întîmplat atunci? Au fost alertate elicoptere şi forţe impresionante, a fost localizat imediat locul prăbuşirii aparatului, dar, datorită vizibilităţii reduse, datorată ceţii şi locului împădurit nu s-a putut obţine contact vizual cu locul prăbu?irii, decît după două ore de la accident. La 15.30, s-a pierdut contactul cu elicopterul, iar la 17.45 un elicopter al M.Ap.N. a localizat din aer epava elicopterului prăbuşit. Deci la 2 ore şi 15 minute au identificat vizual epava elicopterului. Atunci s-a putut! Atunci, deşi ploua şi era ceaţă – chiar şi ora este aproape aceeaşi -, s-a găsit epava în două ore, iar localnicii nu au fost lăsaţi să participe la căutare.
  NU NEGLIJENTA CI CONSPIRATIE !
  ROMANI NU VA MAI LASATI MANIPULATI DE MEDIA INFECTATA DE
  SERVICII ! GANDITI CU CAPUL VOSTRU !

 37. anonim says:

  Cei care au demarat actiunea ce zic? Ei ar trebui intrebati ! Oricum, se poate revitaliza actiunea in cauza ! Ce zice conducerea sidicatului?

 38. othello says:

  ce nr are dosarul cu HGR 1019/ la ce instanta e ?

 39. Gheo says:

  Tot de aici am aflat că ar fi la Cluj. Alte amănunte nu mai ştiu.

 40. ionel says:

  Toti politicienii se dau de ceasul mortii ca sa ne faca bine noua celor multi! Dupa ce se vad alesi in fruntea bucatelor si cu cutitul in mana isi taie halca cea mai mare lor si noua ne dau firimituri! Ce este interesant este ca in procesul de facere de bine sunt instare sa faca crime! Tota munca si sudoarea consumata de poporul roman din 1947 pana in 1989 a fost praduita de o mana de politicieni in numai 24 de ani. Acum nu mai au ce sa fure si pun taxe si pe fumul de la horn.
  Dar trebuie sa gandim pozitiv, pamantul Romaniei este mai roditor decat cel din Africa!

 41. S.O.S ! ! !

  UN DETECTIV DIN NEW YORK :

  -FILAM SPITALUL FUNDENI DE 3 LUNI
  -TRAFIC DE ORGANE …INCLUSIV DE COPII
  – ROMANIA PE PRIMELE LOCURI IN TRAFIC ILEGAL

  – AVIONUL TRANSPORTA ORGANE DE VANZARE
  – COVER=UP LA TOATE NIVELE STATULUI ROMAN.
  PONTA, ARAFAT, ETC ….INREGISTRATI….DOCUMENTE !

  – TRAFIC ROMANIA-ISRAEL…..CORDONAT IN SUA…..

  – FBI ARESTEAZA RABINI SI PRIMARI IN SUA !

  KYIOKO HORVATH …..CORSPONDENTA SPECIALA DELA BUCURESTI ….PENTRU NIPON PRESS
  UN INTERVIU TERMINAL…….. IN CURAND …..ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  SAU CU APROBAREA REDACTIEI………

 42. ELENA says:

  In cadrul unui proces aflat pe rolul Curtii de Apel Cluj – Contencios Administrativ (acum suspendat) s-a ridicat exceptia de nelegalitate a HGR 1019. Instanta de fond a respins exceptia. Solutia a fost atacata cu recurs la ICCJ. ICCJ inca nu s-a pronuntat, pesemne se va pronunta pe data de 1 aprilie 2014, cand este urmatorul termen (posibil ultimul). Nu stiu nr. dosarului, dar accesati lista de sedinte din data de 1 aprilie, de la contencios administrativ si veti afla.

 43. Gheo says:

  Mulţumesc, “Elena!” Probabil că nu va avea sorţi de izbândă acest proces. Dar, aşa, ca fapt divers întrebaţi colegii care ies acum la pensie cam câţi ani de muncă le-au fost calculaţi, pe baza HG 1019. Si pensia, pe măsură. Nu ştiu dacă e corect, ca unul care a ieşit în 2010 la pensie să aibă mai puţini ani calculaţi decât colegul lui care a ieşit in 2011, lucrând în aceleaşi condiţii de muncă. Dacă nu se poate rezolva pe această cale, doar politicul îşi mai poate spune cuvântul…