Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Treceri în rezervă la SRI

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, 25 mai, mai multe decrete privind trecerea în rezervă a unor generali din Serviciul Român de Informaţii, printre aceştia numărându-se Ionel Bidireci, fost şef al Inspectoratului de Contraspionaj al SRI.

Conform unui comunicat transmis de Administraţia Prezidenţială, şeful statului a semnat, pe lângă decretul privitor la generalul maior – cu două stele Ionel Bidireci, şi trecerea în rezervă a generalului maior – cu două stele Marius-Sorin Brăteanu, fost şef al Secretariatului General al SRI.

De asemenea, au fost trecuţi în rezervă, prin decret prezidenţial, generalul de brigadă – cu o stea Alexandru Bureşin, fost şef al Brigăzii Antiteroriste, generalul de brigadă – cu o stea Ilie Zaharia şi generalul de brigadă – cu o stea Nicolae-Tudor-Ion Păducel.

Sursa: comunicat de presă de la Preşedinţia României

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Treceri în rezervă la SRI”

  1. OBAMA says:

    A ras totul domnul George Cristian Maior!