Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Trupele loiale lui Gaddafi au ucis 8 rebeli

În timp ce aviaţia NATO continuă acţiunile de bombardament asupra facilităţilor militare ale regimului lui Gaddafi, 8 rebeli libieni au fost ucişi, iar alţi 15 – răniţi, marţi, în cursul reluării confruntărilor între trupele loiale lui Gaddafi şi insurgenţi.

Atacul s-a produs în apropierea postului de frontieră de la Dehiba (sudul Tunisiei), a indicat AFP, citând o sursă apropiată guvernului de la Tripoli.

Agenţia oficială tunisiană TAP a anunţat la rândul său închiderea punctului libian de trecere a frontierei de la Wazan, precizând că postul de frontieră corespondent din partea tunisiană a rămas deschis.

“Trupele pro Gaddafi se apropie tot mai mult de frontiera tunisiană şi de poziţiile ocupate de armata tunisiană şi de garda sa naţională pentru a o proteja”, a adăugat TAP, subliniind că avioane militare tunisiene “au survolat zonele din apropierea frontierei pentru a-i descuraja pe beligeranţi să se apropie de teritoriul tunisian”.

sursa: AGERPRES

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.