Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Trupele lui Gaddafi distruse in proportie de 30%

Intr-un raport al Comandantului-şef al operaţiunii “Unified Protector”, generalul Charles Bouchard, se arata ca forţele fidele lui Muammar Gaddafi şi-au pierdut o treime din potenţial de la începutul bombardamentelor coaliţiei internaţionale urmate de cele ale NATO.

“Am eliminat o treime din potenţialul militar al forţelor gaddafiste’, a declarat pentru presă generalul Mark van Uhm, citând raportul realizat marţi de comandantul-şef al operaţiunii “Unified Protector” pentru ambasadorii celor 28 de ţări aliate la sediul bruxellez al NATO.

Operaţiunile coaliţiei multinaţionale din Libia au început la 19 martie, iar de la 31 martie acestea au fost preluate de NATO.

sursa: AGERPRES

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.