Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Un avion israelian F-16 s-a prăbuşit

Un avion de tip F-16 al Forţelor aeriene israeliene s-a prăbuşit în mod accidental duminică, 13 septembrie, în apropierea oraşului Hebron, din Cisiordania. Pilotul – fiul unui cunoscut astronaut – a murit.

“Assaf Ramon este fiul unui erou naţional din Israel, astronautul Ilan Ramon, primul israelian care a ajuns în spaţiu şi care a avut de asemenea o moarte tragică, în explozia navetei spaţiale Columbia, în 2003″, se arată într-un comunicat al armatei israeliene.

Cauza accidentului  nu este cunoscută deocamdată.Locotenentul Assaf Ramon, efectua un zbor de rutină la bordul avionului de vânătoare cu un singur loc, în cadrul unui antrenament.

O comisie de anchetă a fost înfiinţată şi toate zborurile avioanelor F-16 au fost anulate până la noi ordine.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.