Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Un avion rusesc de atac Su-24 s-a prăbuşit

Doi membri ai echipajului unui avion rusesc de atac, Su-24, au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit pe aerodromul militar Ukrainka din Extremul Orient al Rusiei. Aceasta, potrivit RIA Novosti, care citează comunicatul procurorilor militari care au început o anchetă.

“Un avion SU-24 s-a prăbuşit în timp ce ateriza, aproximativ la ora locală 12.00, (02:00 GMT) în regiunea Amur. Atât pilotul, cât şi co-pilotul au murit.

Avionul, care zbura dinspre oraşul Voronezh pentru lucrările de întreţinere planificate, a părăsit pista de aterizare şi a luat foc după ce trenul de aterizare s-a rupt din cauza aterizării dificile.
Oficiali ai Ministerului Apărării au declarat că se pare că accidentul a fost cauzat de o problemă a trenului de aterizare al avionului.

Verificări de siguranţă au fost ordonate pentru întreaga flotă de Su-24, precum şi o anchetă privind cauzele accidentului.

Până în prezent, forţele aeriene nu a decis să reţină la sol întreaga flotă de Su-24.

Sursa: RIA Novosti

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Un avion rusesc de atac Su-24 s-a prăbuşit”

  1. COLONELUL says:

    S-A DUS SI GADDAFY. CINE URMEAZA?