Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Un fost militar este noul consilier prezidenţial pe probleme de securitate

general (r) Gheorghe Rotaru consilier prezidenţial Departamentul Securităţii Naţionale foto Ziua Veche

Preşedintele interiar, Crin Antonescu, l-a numit pe Gheorghe Rotaru consilier prezidenţial responsabil cu Departamentul Securităţii Naţionale.

Acesta este în vârstă de 65 de ani, a absolvit Şcoala Militară Superioară de Ofiţeri şi în 1976 Academia de Înalte Studii Militare. În 1992 a urmat un curs postuniversitar la Academia Diplomatică din cadrul Universităţii Westminster, Londra. Cunoaşte engleză, italiană, franceză, arabă şi rusă.
A intrat în armată în 1968 şi a fost, pe rând, comandant de subunităţi de transmisiuni, ofiţer responsabil cu transmisiunile şi ofiţer 1 în Marele Stat Major.

Între 1986-1987 a fost reprezentant al Romtehnica la Cairo, apoi între 1988-1989, la Londra. După Revoluţie, a fost ataşat militar, aero şi naval la Londra, între 1990-1993. Între 1995 şi 1996 a fost locţiitorul secretarului de stat pentru politica de apărare. Între 1996 şi 1999 a fost reprezentatul militar al României la sediul NATO din Bruxelles.

În 1999 a fost numit director general al nou înfiinţatei Direcţii Generale de Informaţii a Armatei, funcţie deţinută până în 2005, când a fost trecut în rezervă.

Între 2006 şi 2012 a fost consilier al ministrului apărării naţionale.

Gheorghe Rotaru a semnat două documente care atestau colaborarea (informator)lui Traian Basescu, în timpul studenţiei, cu Direcţia de Contrainformaţii Militare a Securităţii. Rotaru a răspuns astfel la o cerere a Judecătoriei Sectorului 2 din Bucureşti, unde se desfăşura procesul dintre Basescu şi Ciuvica, proces pierdut de Ciuvică. Ulterior, în 2006, Emil Constantinescu a prezentat aceste documente CNSAS şi a cerut reevaluarea deciziei asupra lui Băsescu, dar Colegiul i-a dat acestuia un nou verdict de necolaborare cu Securitatea.

Documente privind colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea:

adresa DSM

sursa: Preşedinţia României

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

copie registru informatori

Adresa DGIA

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

58 Responses to “Un fost militar este noul consilier prezidenţial pe probleme de securitate”

 1. tupak amaru says:

  @dracula ,

  tocmai despre acest lucru vorbeam . despre aroganta nejustificata . neagu avea probleme grave de comportament .
  “tradarea ” au facut-o germanii , nu neagu . a fost impusa .
  de cand interziceti voi expresia”graniceri “, din DEX ? apropo de respectul fata de militari . nu stiu pe cine ai instruit ? si in ce a constat instruirea . chiar nu ma intereseaza .
  cred ca faci confuzii : fiind absolventi de liceu militar , noi am dat examen 22 / loc .
  in liceele militare se intra putin diferit . imi permit sa discut de PF , intamplator am avut rude ce au lucrat acolo , inainte de “unificare ” . asa ca … hai sa o lasam moarta .
  am cunoscut multi pctf-isti , oameni si oameni , ca si la graniceri .
  deranjeaza mult unele lucruri , spuse clar , in fata .
  l-am cunoscut pe respectivul , cel care dadea ordine sa fie informat personal despre anumite consemne , fara aplicarea legii .
  stiu ce parere aveti voi despre militari , chiar nu are rost sa continuam discutia .
  sunt convins ca ai avut curajul , fiind , in fapt doua institutii . cu duble standarde , pana astazi .
  stai linistit , toti cei care au incercat sa lucreze corect cu granicerii au fost dati afara tocmai de neagu , asta demonstrand “valoarea ” acestui individ .
  m-am intalnit , in 2002 , cu neagu – a pedepsit 600 de ofiteri , intr-un singura an , pentru lucruri inexistente sau fapte ce tineau de acte de disciplina . a raportat la UE ca fiind actiuni pe linia coruptiei . halal tupeu !
  vezi ca am mai avut eu o “contra ” , cu o doamna profesionista , din pctf , care nu stia ca politistii de frontiera lucreaza in strada . si ea se considera superioara .

 2. Dar says:

  Nu meriti un raspuns ! Vasile ti-a spus totul!!!

 3. gigi says:

  saracul basescu…i-au ramas si lui rosia montana si gazele de sist..restul…a vandut nastase cu iliescu.. cu mitrea cu hrebenciuc…si cu restu bolsevicilor nenorociti care au distrus tara din 90 pana in 2004..pun pariu ca ai un tablou mare cu ei si te inchini zilnic la el….sunteti comunisti pana la moarte si dincolo de ea….fara sa va dati seama….

 4. CURIOSUL says:

  EOLOGUL SEF AL USL, DEMONUL HAOSULUI GENERALIZAT,DIXIT:

  19.08.2012
  America si razboiul coanei Macovei
  Lovitura de stat a lui Traian Basescu, executata cu ajutorul complicilor din justitie si al capilor structurilor politienesti, impotmolindu-se, propaganda basista se pregateste de ofensiva. Pe de o parte, patapievicii si alti urmasi ai teroarei staliniste ( DUPA UMILELE NOSTRE CUNOSTINTE CERTIFICATE DE ISTORIA REALA, NU DE CEA DISTATA DE ILE CEAUSECU, STALIN ERA EXPONENTUL UNIUNII SOVIETICE NU AL SUA) vor relansa formula: “Traian Basescu inseamna America, Ponta si Crin inseamna Rusia!”.A tinut odata, cand a fost folosita impotriva lui Geoana si cand romanul, fudul, nu s-a intrebat oare ce legatura ar putea exista intre fostul ambasador (de doua ori) la Washington, Mircea Geoana si Rusia? Chiar atat de fraieri sa fie americanii, sa-si tina si sa sustina un kaghebist in propria batatura? Speranta patapievicilor este ca minciuna va tine si a doua oara! Pe de alta parte, preluand de la noi, din expresia “haos juridic” (produs de Curtea Constitutionala, ale carei decizii se bat capa in cap, functie de interesul Basescului) doar cuvantul “haos”, sefa caftangiilor procuraturii comuniste a tinut sa lanseze, intre doua “hac’ – uri, la Realitatea TV, profetic, tampenia: “Eu cred ca urmeaza un razboi civil”. Declansat, evident, de USL, care ar fi “un grup infractional organizat” si ar arunca tara in haos cu ajutorul … societatii civile (CNSC). (OARE CINE PERORA PESTE TOT,INCLUSIV PE PROPRIUL SITE – HAOSUL GENERALIZAT? E TIPIC PENTRU CEI ATINSI DE PARANOIA SHIZOFRENICA- MEDICII, INCLUSIV CIUVICA SI VAL VALCU, POT CONFIRMA, NEGAREA ACUM A CEEA CE AI SPUS CU 5 MINUTE INAINTE SAU NEGAREA SENSULUI REAL IN DETRIMENTUL INCHIPUITULUI TOTAL)
  Pentru lamurirea societatii civile, incercam sa facem putina lumina in aceste chestiuni ce tin de propaganda aberanta a unei echipe bolnave( SINGURII BOLNAVI IN ACEASTA ECUATIE ESTI TU DOGARULE SI CEI CARE ITI REPETA CA NISTE PAPAGALI IDEILE GAUNOASE SI ABERANTE) de frica. Frica de justitie, care ar putea sa le puna unele intrebari incommode(AICI AI PERFECTA DREPTATE! OAMENII DE BUNA CREDINTA SI CU PUTINA EDUCATIE JURIDICA SE INTREABA: CUM DE MAI ESTI INCA IN LIBERTATE, TU CEL CARE AI CREAT O STRUCTURA ILEGALA – VOI NU ATI FOST DISPONIBILIZATI DIN ARMATA CI DIN GRASELE FUNCTII DE CONSILIERI PARLAMENTARI? TU PROPOVAIDUITORUL HAOSULUI SI NESUPUNERII TOTALE FATA DE STATUL DE DREPT? TU SI TOTI ACTIVISTII CONSILIULUI POLITIC SUPERIOR AL ARMATEI CARE PRPAGAGATI CU NERUSINARE IDEILE COMUNISMULUI CONDAMNAT SI SCOS –SPERAM DEFINITIV_ DIN ISTORIA ROMANIEI)._
  Da, Basescu inseamna America, dar nu actuala America, a lui Obama, sustinut de Pentagon si de militarii Departamentului de Stat, o America a pacii si democratiei, care a renuntat la politica neoconservatoare, de dominare a Europei rasaritene prin “revolutii portocalii” si accedere la petrolul arab prin teroare si sange. Toate acestea au fost apanajul Americii cimpanzeilor Bush, tata si fiu. I-am numit asa, pentru ca americanii au descoperit si au publicat faptul ca cei doi aveau IQ-ul, mai mic sau egal cu al unui celebru cobai cimpanzeu. Ei au irosit banii si vietile americanilor si nu numai, spunand povesti despre arme nucleare in Iraq si Afganistan, ei au amenintat aliatul traditional al SUA, Rusia lui Putin, inclusiv cu “revolutia portocalie”, ei au creat slugi prezidentiale europene, de tipul Zapatero, Tony Blair, Sarkozy, Timosenco (toti maturati, intre timp) si, bineinteles, Traian Basescu, ultimul dinozaur al unei politici demente si defuncte.( DACA TOT VORBIM DE CIMNPAZEI – TU DOGARULE TE UITI DIMINEATA IN OGLINDA? IQ-ul NU ESTE CEVA DEMONSTRAT DE MOJICIE, VIOLENTA VERBALA SI NEGAREA NEGATIEI (CRED CA TREBUIE SA INTREBI CE INSEAMNA PENTRU CA IN TEORIA MARXISTA PE CARE O STII NU APARE). CAT DESPRE SLUGA MA ABTIN SA FAC ORICE COMENTARIU VIZAVI DE TINE CARE ESTI SUBJUGAT TOTAL LUI FELIX SI BANILOR ACESTUIA ( SINGURA MEA DILEMA REALA ESTE – IN FAFARA ASAZISULUI RATING DE CE TE INVITA ALTE POSTURI? SAU VOI SCMD-istii VA CUMPARATI DIN BANII DE COTIZATII APARITIILE PE STICLA? SAU LEGEA SANTAJULUI ACTIONEAZA FARA SCRUPULE)
  Dupa un instructaj de trei ani in lidership si manipulare, facut de o structura americana specializata, Basescu a fost dus, prin intermediul B”Nai Brith, de catre MRU, in 8-12 martie 2005, la Washington. Acolo a avut ocazia sa-l cunoasca, pe strategul bushist Joe Biden, atunci senator de Delaware. S-au placut, si-au gasit reciproc utilitatea si, ca dovada de bunavointa, Joe Biden i-a dat sa citeasca, in Comisia de politica externa a Senatului, pe data de 10 martie 2005, un discurs ingrozitor de antirus si prorazboi impotriva tarilor arabe, uitand ca, acel discurs care visa escadre americane in Marea Neagra, fusese citit cu exact o zi inainte, in fata aceluiasi auditor, de trompeta sa, senatorul Bruce Jakson. Probabil ca Joe Biden, era de pe atunci ga-ga, de l-a facut pe bietul Baselu plagiator, astazi lucrurile evoluand. Actualul vicepresedinte Joe Biden, a inspaimantat SUA, salutandu-i in Arkansas pe … californieni, dovada ca habar nu are pe ce lume traieste, vrea razboi in continuare si stricarea relatiilor cu Rusia. Drept urmare, in 15 state americane, firmele care fac afisele electorale pentru campania lui Obama, au refuzat sa execute comenzile, pana cand – si aceasta este o chestiune iminenta – al doilea personaj, Joe Biden, actualul presedinte de politica externa al SUA, nu va dispare din ele.
  Din America, Traian Basescu s-a intors cu ideea sustinerii, contra prieteniei cu Joe Biden,( PENTRU EXACTITATE PONTA S-A INTORS DE LA VIENA CU ASIGURAREA AJUTORULUI RUS, AVAND GIRUL VESNICULUI SFORAR BOLSEVIC ION ILICI ILIESCU , IAR ANTONESCU SPRIJINUL TUTUROR CARTOFIRILOR DIN LUME, A REPETENTILOR SI CHIULAILOR DE PRETITINDENI) a razboiului impotriva Iranului, cu o dragoste bolnava pentru conducta Nabucco, moarta din fasa, deoarece gaz pe ea nu va baga nimeni, decat, eventual, Armata Rosie, insiruita cu spatele la terminal, dupa o cura de un an cu fasole, si cu ordinul transformarii lui MRU in “premier interimar”. Toate acestea plus altele, se pot incadra la categoria MMO (Mickey Mouse Operations), adica aiureli de Disneyland, pentru omenirea anului 2012 ( TOATE ABERATIILE SI LOGOREELE TALE SE INCADREAZA- VEZI CA NU ZIC CA SE POT INCADRA- IN DELIRIUM TREMENS PE FOND DE DEDUBLARE DE PERSONALITATE SI PARANOIA SCHIZOFRENICA CU GRAVE TUTLBURARI DE COMPORTAMENT. O SINGURA PERSONALITATE A MAI FOST DIAGNOSTICATA ASEMANATOR – CRIN “PORUMBACU CACARAU” ANTONESCU). Dar dinozaurul Basescu, ultimul din seria portocalie ramas in viata, continua sa le sustina cu sfintenie.
  In 2005, desi l-a prelucrat la Vila 3 Lac, pe Tariceanu, Basescu nu a reusit sa-l impuna pe MRU, dupa o scurta vizita la Budapesta, de unde si-a apelat sustinatorii central europeni, premierul de atunci intorcandu-se cu ordinul de rezistenta. In aceasta situatie, tot pe mana lui Joe Biden, implicat in mafia energetica international, Basescu l-a numit pe MRU director SIE. Se explica astfel reactia lui MRU si a celor doi recent racolati, Elena Udrea si Teodor Stolojan, cand, la 30 noiembrie 2006, au fost arestati in Romania, din ordinul lui Tariceanu, celebrii spioni energetici Vadim Benyatov, Mustafa Oral si Semion Stanchev. Urletelor de protest ale celor trei, li s-au alaturat imediat protestele superdemocratice ale unui grup de important politicieni americani, format, bineinteles, din Joe Biden, senator de Delaware si rinocerii sai, deputatii Robert Wexler de Florida, Elton Gallaghay de California si Rchard Lugar de Indiana.
  Intre timp, Joe Biden a ajuns vicepresedinte, impus de dinozaurii neoconservatori lui Obama, la o luna dupa alegerea acestuia si principala sa grija in politica externa americana a fost sa-si implementeze tuterii, adica indivizi care nu aveau nici o legatura cu diplomatia, afaceristi ratati ca Mark Gittenstein sau profesorasi ca Michael MacFaul, drept ambasadori in Europa de Est. Scopul era ca baietii sa se imbogateasca prin afaceri oneroase cu presedintii de paie (exemplu Chevron), sa-i imbogateasca grupul si sa-i sustina viziunea politica agresiva, absolut contrara programului Obama. La rusi nu a tinut, pentru ca MacFaul, care si-a permis, inainte de acreditare, sa ia legatura cu opozantii anti Putin a fost imediat amenintat cu expulzarea. A tinut insa la romani, unde habarnavistul intr-ale diplomatiei Marc Gittenstein si-a permis sa se poarte cu noi mai rau decat supraveghetorul lui Brejnev, numitul Drozdenco, pe vremuri. Ala il ameninta doar pe Ceausescu, intre patru ochi, ( DACA TOT ERA INTRE PATRU OCHI SA INTELEGEM CA ORI CEAUSESCU ORI DROZDENCO AVEAU NUMAI CATE UN SINGUR OCHI ASFEL INCAT SA SE DEA POSIBILITATEA UNUI AL TREILEA INDIVID SA FIE PREZENT CA SA POATA COMENTA?) in timp ce asta a iesit de mai multe ori la posturile de televiziune, impunandu-ne sa-l sustinem pe Basescu si amenintandu-ne, atunci cand strigam “Libertate!” si “Democratie!” in strada, ca la 24 ianuarie a.c., cand ne-a cerut sa fim multumiti ca nu se trage de pe blocuri in noi, ca in Siria( AICI CHIAR SETE CAZUL SA SE APELEZE LA CAMASA DE FORTA!!!).
  Exercitandu-si talentul doar asupra lui Basescu si a lui Sarkozy, dupa arestarea tradatorei Iulia Timosesnco in Ucraina, in 14 septembrie 2011,Joe Biden, ajuns vicepresedinte, i-a cerut imperativ slugii de la Bucuresti, schimbarea lui Boc cu MRU. In acelasi timp, Boc a fost chemat in Israel, unde durii anti Netanyahu si anti Perez i-au cerut sa cedeze. Spre edificarea romanului, in privinta a ceea ce ne asteapta, ziarele extremiste din Tel Aviv, au titrat in acele zile (23-24 noiembrie): “Mihai Razvan Ungureanu – UN PREMIER PENTRU RAZBOI” si “Mihai Razvan Ungureanu ESTE PREMIERUL DE RAZBOI AL ROMANIEI”, citand copios din declaratiile Basescului facute in 2010: “Romania va fi un partener loial al Israelului”. De prisos sa spunem ca, in replica, Hussein Salami, vicecomandant al Garzilor Revolutiei din Iran, dadea declaratii la Teheran cu titluri ca: “Armata israeliana se antreneaza in Romania” si “Romania la razboi, pentru Israel 2”( DOMNULE DOGARU – OARE GRESESC FOLOSIND ACEST APELATIV- DESI TE CUNOSC DE FOARTE MULT TIMP, CHIAR SI PE MINE MAI SURPRINS PRIN ELUCUBRATIILE FARA NOIMA PE CARE LE INSIRI CU NONSALANTA CA FIIND FAPTE REALE, CAND DE FAPT SUNT EMANATIILE MITII TALE BOLNAVE. DE FAPT LA TINE NU MA MAI MIRA NIMIC. IERI IL RIDICAI PE CEAUSECU IN SLAVI, APOI AI “DEVENIT-DIN ORDINUL LUI ILIE CEAUSECU- URMARIT DE CI, IAR AZI ESTI DETINATORUL TUTUROR ADEVARURILOR ABSOLUTE. DOMNILOR DOCTORI PSIHIATRII CRED CA ESTE CAZUL SA ADUCETI O CAMASA DE FORTA!) .
  Acesta este razboiul pe care il viseaza coana Macovei, un razboi la care Basescu poate sa-si trimita bourenii, turcestii si codrutele, daca tot i-a facut colonei, ca pe noi, proaspetii asistati social, sau “beneficiari” proveniti din sistem, nu ne prinde! ( ORI E VORBA DE ERETINITATE ORI DE IMBECILISM SA ACUZI PE ALTII CEEA CE TU AI PROPAGAT CA ADEPT AL HAOSULUI TOTAL = RAZBOI CIVIL)
  Lasand gluma la o parte, intelegem ca Joe Biden e ga-ga, dar nici cu Basescu nu ne e rusine! Se crede, probabil, pe vremea tineretii, cand se forma ca self made man,(TU CA CINE TE CREZI PARANOICULE?) adunand 600.000 de dolari, numai din traficarea, pe piata romaneasca, a celebrelor “carpete “ “Rapirea din serai” pe care avea monopol, achizitionandu-le en gros, cate 12 la pachet, de la un hassidic de origine romana, pripasit la Amsterdam si desfacandu-le, prin intermediul lui dom” Nelutu, actualmente pripasit si el prin Germania, si al altor baieti de port care astazi isi pun la dispozitia propagandei basiste muschii si repertoriul lor de amenintari si injuraturi ( ACESTE INFORMATII LE AI DE LA KGB (FSU) SAU DE UNDE?).
  Ca ultima dovada a alienarii lui Joe Biden, aducem trimiterea spre compromitere a doamnei Hillary Clinton la Ankara. Numai un alienat putea trimite o femeie sa-i repuna pe sine viziunile politice in doua state musulmane, Turcia si Siria. Pentru ca, stimati romani, afacerea Siria i-a apartinut lui Biden prin Sarkozy, care si-a trimis acolo, pe post de insurgenti, maghrebienii din Legiunea Straina. Dar Sarkozy, penultimul dinozaur european, a cazut, iar Turcia, Israelul, Siria si Libanul, au hotarat sa-i dea o palma cu piciorul lui Biden, chemand in ajutor Flota rusa(ASTA CHIAR LE INTRECE PE TOATE!!!). Escadrele rusesti pazesc coastele Libanului si “insurgentii” nu mai pot primi ajutor.
  Pacea si ratiunea se afla alaturi de Obama, de Putin, de Netanyahu si de Abu Mazen (Mahmoud Abbas). Toti acestia s-au pus de accord pentru coexistenta in relatii pasnice, de buna vecinatate, a doua state independente, Israel si Palestina, cel care isi asuma in teren, misiunea de arbitraj fiind Putin. Dovada consta in evenimentele ascunse cu grija publicului roman de presa basista – vizita, in numele pacii, de luna trecuta, a lui Putin in Israel si Palestina, soldata cu taierea, intr-un entuziasm de nedescris a panglicilor bulevardelor “Vladimir Putin” la Bethleem si Ramallah si dezvelirea, in aplauzele celor 1 milion de participanti evrei a monumentului “Armatei Rosii” la Netanya. Acordului i s-a alaturat si regale Abdullah al doilea de la Amman. Si in aceasta lume care vrea pacea, riscand sa-si puna in cap si Israelul, nu numai Rusia, Turcia si tarile arabe, Joe Biden a trimis-o intr-o misiune imposibila pe Hillary Clinton. Din fericire, Casa Alba a trimis recent acolo un inspector, spre lamurirea doamnei Clinton, inspector care cunoaste, imtamplator, extrem de bine, si situatia din Romania si obiectivele SCMD. Este o replica la detasarea de catre Biden, din anturajul d-nei Clinton, pentru 12 ore, a trepadusului Philip Gordon (DACA UN ASISTENT AL SECRETARULUI DE STAT AL CELEI MAI PUTERNICE TARI DIN LUME ESTE UN TREPADUS NE DAM SEAMA CE MARE,MARE MARE ESTE DOGARU, UN MAIMUTOI PARVENIT IN ARMATA CARE NU STIE SA COMANDE NICI CEL PUTIN UN ECHIPAJ DAR STIE SA MANUIASCA EXCELENT PERICULOASA ARMA A TIRIPLICIULUI, ASA CUM DEMONSTREAZA ZILNIC PRIN URIASA CANTITATE DE DEJECTII UMANE INGURGITATA) . Trimiterea acestuia la Bucuresti a avut drept unic scop sa-i atraga atentia ultimului dinozaur bushist, Traian Basescu, sa-si mai puna fermoar la gura, ca amenintarile cu arestarea la adresa liderilor USL, a parlamentarilor care l-au suspendat prin vot, a primarilor care n-au boicotat referendumul (si pe care el i-ar fi numit, nu i-ar fi ales populatia) a politistilor, a tuturor celor care au fost la vot, nu da bine la … democratie. Cu atat mai mult cu cat a tot invocat “cazul Nastase”,aproape recunoscand astfel ca acesta a fost condamnat si arestat politic.
  In concluzie, ne punem sperantele in victoria lui Obama in alegeri, in disparitia visului rau american pe nume Joe Biden, dar si a dinozaurului sau de la Bucuresti Traian Basescu, a carui intoarcere la Cotroceni, in dispretul majoritatii poporului roman, al Constitutiei si al vointei natiunii, ar insemna teroare stalinista, arbitrariu, dictatura si razboi (AI DE GAND SA DECLANSEZI UNUL DESCREIERATULE?) , nu numai distrugere economica si mentinerea, la preturi neeuropene a gazului rusesc. Speram insa ca acest lucru nu se va intampla, in pofida santajelor si amenintarilor basiste impotriva marionetelor de la CCR, DNA, Parchetul General, Procuratura Generala,(CAM MULTE MARIONETE PE METRU PATRAT!) etc., deoarece actuala echipa numita (IAR AI SCAPAT PO0RUMBELUL- NUMITA NU ALEASA)- , dar care inca nu poate guverna a USL-ului, are la dispozitie consilierea extrem de competenta a unuia dintre cele mai dotate creiere ale Pentagonului, generalul Wesley Clark! ( CUNOSCANDUL PE GENERALUL CLARK MA INDOIESC CA II CONSILIEAZA PE CEI DE LA USL IN ALT DOMENIU DECAT IN CEL AL RATEURILOR UOR MISIUNI!)

  Pentru pacea lumii, pentru democratie, Dumnezeu sa protejeze America, Dumnezeu sa salveze Romania! DUMNEZEU SA NE SCAPE DE ANTICRISTII ILIESCU ILICI,ANTONESCU CRIN PORUMBACU CHIULANGIUL DIN CLANUL CACARAU , FENECHIU BORFASUL TRANSFORMATOR, DOGARU ANARHISTUL CU CREIERUL IMBIBAT PERMANENT IN ALCOOL SI SCARAOSCHIUL SEF fELIX MOTANUL VOICULESCU

  Jos Joe Biden! Jos Traian Basescu!( SUS, IN SECTIA DE PSIHIATRIE, TOTI CEI ENUNTATI MAI SUS SI TROMPETELE LOR DEZACORDATE DELA ANTENA 3!!!)
  Col. (r) dr. Mircea Dogaru
  PRESEDINTELE SCMD
  P.S. Marele lider sindical se lauda peste tot ca generalul Rotaru a fost ous de el consilerul lui Antonescu. Oare este adevarat???

 5. CURIOSUL says:

  Erata: corect in titlu ar trebui IDEOLOGUL dar am folosi expresia respectiva intentionat ca o atragere a atentiei asupra pericolului public al respectivului personaj.

 6. Schwartzkopff says:

  Acest text pare decupat din articolele scrise in anii 90 de VCTudor – “alcibiade” in Romania Mare. Da-i ‘nainte Vasile, stai pe baricade.

 7. Schwartzkopff says:

  Desi cu intarziere, decizia fireasca a CCR a sosit. Gl Rotaru merita si trebuie sa-si caute o companie mai selecta.

 8. Schwartzkopff says:

  What a wonderful world!!!