Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Un Hopa Mitică al Armatei: Zisu secretar de stat la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat

Premierul Victor Pontă l-a numit pe generalul locotenent Cătălin-Ştefăniţă Zisu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administrăţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.

Zisu a fost şeful Comandamentului Logistic Întrunit din MApN iar ulterior, schimbat de actualul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, şi numit în funcţia de consilier coordonator domeniu în grupul consilierilor ministrului Apărării Naţionale.

Zisu s-a remarcat pe parcursul carierei sale prin arderea etapelor necesare promovării, obţinerea de titluri universitare şi ştiinţifice în condiţii dubioase, implicarea în afaceri cu miros de corupţie de tipul schimbului de terenuri între MApN şi Gigi Becali.

Oare ce partid îl va recupera pe Zisu?

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale funcţionează ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor. ANRSPS face parte din structurile de ordine şi siguranţă publică din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi este parte componentă a Departamentului ordine şi siguranţă publică. În exercitarea funcţiilor ANRSPS are atribuţii în domeniul rezervelor de stat, domeniul problemelor speciale precum şși alte atribuţii prevăzute în legea de organizare şi funcţionare (Hotărârea de Guvern 1380/2009).

sursa: Ziua News; Digi24.ro

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

17 Responses to “Un Hopa Mitică al Armatei: Zisu secretar de stat la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat”

 1. gigimarga says:

  Ponta după ce l-a rereevaulat pe naşu oprea acum l-a reevaluat şi pe zisu! Să-i fie ţărâna uşoară şi pomana cât mai grea!

 2. karadeniz says:

  Fiecare partid are propia-i strategie politică. Alianța PSD cu UNPR poate fi benefică pentru partid dar pentru mine, ca alegător, asocierea numelul lui Gabriel Oprea și Cătălin Zisu cu PSD îmi va ține în continuare ștampila departe de sigla acestui partid.

 3. vasile says:

  PLEACA AI VOSTRI , VIN AI NOSTRI , ROMANII RAMIN TOT CA PROSTII. CEA MAI MARE DEMOLARE ASUPRA POPORULUI ROMAN , NU SUNT DEZASTRELE NATURALE SAU CALAMITATILE NATURALE . CEL MAI MARE PERICOL ASUPRA POPORULUI ROMAN O CONSTITUTIE PROPRII EI CONDUCATORI DE TIP MAFIOT , CUM SUNT TRAIAN BOICOTOVICI BASESCU, ION ILIESCU, EMIL CONSTANTINESCU. EDIFICATOR IN ASTA SEARA , GYORGI FRUNDA , A REPLICAT CA BASESCU “NE IA DE PROSTI” .

 4. Mircea says:

  Total de acord cu tine, domn Vasile! Ai uitat sa pui si slugile pe lista. Ponta, tocmai a facut dovada ca este un nou Boc, insa stapanul nu cred ca este prin tara!

 5. sam says:

  Ponta a eliberat din functie un om Gurau care lucra in rezerva de stat de peste 25 ani si pune -zic eu…politic- pe Zisu…curios… Tata Oprea sa traiasca.Despre Zisu …

 6. MIDDLEeastANALIST says:

  VOI … ANTI-ZISU … ce pregătire aveț, ce esperență aveț, ca să ne daț lecții frecții ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. marc says:

  Cred ca toti cei care au postat au o pregatire si un nivel de interes pentru exprimare care le permit sa scrie corect. Si sa aiba opinii.

 8. karadeniz says:

  @MIDDLEeastANALIST
  @MIDDLEeastANALIST
  Nu sunt antizisu sunt antiprostie, antiincompetență și antilichelism. Partizanismul, în special cel politic, este marea problemă a românilor. Proștii PDL sunt mai buni ca proștii USL și invers. Tot românul imparțial moare încleștat de gâtul adversarului pentru proștii lui, contra proștii celuilalt. Și asta se cheamă că facem politică.

 9. army says:

  SA NU UITE TONTA SI PORUMBACU CA DIN CAUZA CA NU A PROMULGAT LEGEA AIA IN IUNIE,PRIVIND MILITARII,A PIERDUT LA REFERENDUM,SI PROBABIL IN URMATOARELE LUNI VOR INTRA LA PUSCARIE.
  CHIORU BETIV II VA BAGA PE TOTI CRETINII DE LA USL,CARE IN LOC SA RESPECTE CE LE-AU PROMIS MILITARILOR,AU TRADAT.
  BAGATI-VI-L IN COOOR PE IZMANAR, CA O SA INTRATI LA PUSCARIE,IN DECEMBRIE CHIORU BETIV IL VA PUNE PRIM MINISTRU PE BOC SAU PE UDREA,IAR USL VA FI ISTORIE.
  P.S.:BINE,PADUCHEI PDLACI PROBABIL VOR FACE SUB 10%,DAR SI USL VA FACE SUB 50%.

 10. dodo says:

  aici sunt total de acord cu tine,in sfarsit ai inceput sa vazi bine …

 11. CURIOSUL/ Pantelimon Ilfoveanul/ Apevistul/Anonimul/Un viitor Sindicalist .../anonim says:

  Iata pe cine am urnat la referendum: DOI LASI CARE AU FUGIT DIN TARA IN LOC SA AIBA BARBATIA RECUNOASTERII PROPRIEI LOR PROSTII SI IMPOTENTE! Ne-am lasat si continuam sa ne lasam tarati in aventurile lui dogaru si urmarea care este? Ne-am facut si ne facem de ras profesia pe care, cei mai multi dintre noi ne-am facut-o cu onestitate, ne-am lasat si ne lasam manipulati cu prea multa usurinta de fostii activisti politici de securisti si de turnatorii lor, de plagiatori-hoti si chiulangii notorii. Ma intreb si va intreb ce s-ar fi intamplat cu oricare dintre noi daca am fi lipsit peste trei zile de la serviciu? Azi eram deja condamnati ca dezertori. Iar daca erai comandant in teatrul de operatiuni si ai fi lipsit azi erai tradator! Dar ce a facut vremelnicul presedinte interimar lasan tara fara conducator,plecand in Italia, in conditiile in care si primul ministru era plecat sa se recalifice in copy-paste, iar presedinte al senatului era inlocuitorul inlocuitorului,. cun se numeste?DEZERTARE SI TRADARE ! Sa luam aminte pe cine votam pentru aceasta functie! Daca si consilierul lui Antonescu – Sorin Tosca Stanescu – TURNATORUL HOT PUSCARIABIL- este nedumirit fata de fuga celor doi NOI CE SA MAI CREDEM?

 12. MIDDLEeastANALIST says:

  Întrebai și eu dacă ai cumva pregătirea domnului general Zisu, ca să-l faci prostălău … ALTFEL … ești un postac activ !!

 13. Popa Prostuţ says:

  @MIDDLE ist ANAL ist
  Mi-ai starnit curiozitatea. Ce studii are ZISUL ?
  Si cand le-a facut?

  Daca le facea, mai avea timp sa instrumenteze frigiderele lui Babiuc et comp? Si sa hraneasca LA TIMP potaile aceluiasi potentat? Dar dupa aia?

  Cu nerabdare astept o analiză. Si daca nu te superi, merg cu rezultatul la d-l dr. Zisu, sa-mi scrie o reteta de spalat creierul mare.

 14. Vali Pacurar says:

  Din pacate cu astfel de oameni vom mai avea de a face…
  Pentru ei RUSINEA este un concept abstract…

 15. suzi says:

  Primul-Ministru
  Decizie pentru eliberarea domnului Cătălin-Ştefăniţă Zisu din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale

  Nr. 139 din 01-Martie-2013

 16. gigis han says:

  STAU SI MA GANDESC CUM OARE MAI AU PUTEREA ASEMENEA OAMENI CARE AU TRECUT PRIN ARMATA CA GASCA PRIN APA………CUM OARE MAI POT CONSUMA OXIGENUL DEGEABA.INCREDIBILA MASURA …….IN 2014 CE TERENURI DETINUTE DE ARMATA MAI DONATI LA BARONII DIN PRIMARII ..

 17. Un stiutor says:

  Nu stiti istoria acestui personaj zis zisu am avut ocazia sa il cunosc pe acest jalnic , a carui tatic a fost pe la fabrica de la marsa !! se ocupa cu aprovizionarea (de toate felurile pt el si alti din uzina ) . sa nu uitam de doamna zisu parca roxana ?? care baieti de la SPP si alti ….(se stie cine ) cine nu avrut nu a luat ??
  sa nu uitam ca babiuc a plecat ministru in delegatie oficiala si a fost SINGURUL ministru care sia dat demisia inainte de incheirea misiuni (si nu a fost la Razboi ) .
  Sa nu uitam ca zisu a avut motive (sataj) fata de babiuc si sunt amestecate niste persoane de sex feminin …atunci sa desfintata Directia de Gospodraie si sa infintat Logistica reunita ….sa ne amintim de ciolanul Autobaza MApN sa nu uitam regimul hotelurilor cabanelor si a tuturor Caselor Armatei din tara ? Este un nimic care a matrasit ( a trecut in rezerva sau concediat )pe toti care il cunosteua din tinereata lui de milog …..asta este zisu …cel care si-a facut studiile militare la Chisinau …. si a plecat din tara la chisinau doar de 3 ori ???