Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Un militar de la UM 1518 din Prundu Bârgăului a fost găsit mort

Un militar de la o unitate din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost găsit mort, luni 9 martie. Militarul a decedat în timp ce făcea de pază la parcul auto. Motivele decesului sunt, deocamdată, necunoscute.

Maiorul Mihai Mărăndel de la Brigada 81 Mecanizată Bistriţa a declarat, luni, că este vorba de un sergent major în vârstă de 32 de ani, care lucra încă din 1998 la Unitatea Militară 1518 din Prundu Bârgăului.

“Nu ştim motivele pentru care a murit. Nu s-a împuşcat, nu este împuşcat. Bănuim că din motive medicale. Este un procuror militar acolo, se face o anchetă, se va autopsia cadavrul şi vom afla apoi cauzele morţii”, a spus Mărăndel.

Unitatea Militară din Prundu Bârgăului face parte din Brigada 81 Mecanizată Bistriţa.

Dumnezeu să-l odihneasacă!

Sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.