Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Un ministru care susţine, fireşte, un alt ministru!

În acest week-end, ministrul Gabi Oprea a fost şi politicianul Gabi Oprea. Astfel, din calitatea de preşedinte executiv al UNPR, el a participat la şedinţa PDL Bucureşti. Aici, el a susţinut-o pe Elena Udrea, la candidatura pentru şefia acestei organizaţii. Oprea a susţinut că Udrea “este un lider competent, tânăr, cu viziune, care, în calitate de ministru, se numără printre cei mai muncitori, eficienţi şi seriorioşi oameni”.

mai mult….


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

9 Responses to “Un ministru care susţine, fireşte, un alt ministru!”

 1. veteranul says:

  De ce o Liga pentru apararea drepturilor militarilor?

  1. Pentru ca in ultima perioada de timp ARMATA, care impreuna cu BISERICA formeaza cei doi piloni de stabilitate si continuitate ai ROMANIEI si ai ROMANISMULUI, este tinta predilecta a atacurilor fortelor oculte.
  2. Pentru ca toti cei care au slujit TARA sub faldurile TRICOLORULUI au devenit in viziunea vremelnicilor din „fruntea ROMANIEI” beneficiarii unor solde si pensii „nesimtite”.
  3. Pentru ca singura categorie socio-profesionala care are legamant cu tara „Jur credintă patriei mele România, jur să-mi apăr tara chiar cu
  pretul vietii.” .
  4. Pentru ca este si singura categorie care, in activitate fiind, prin „STATUTUL CADRELOR MILITARE” dar si prin STATUTUL SOLDATILOR SI GRADATILOR VOLUNTARI” i se ingradeste si interzice unele drepturi elementare.
  5. Pentru ca gradele si insemnele militare, pentru care noi am muncit toata viata, au devenit trocuri politice.
  6. Pentru ca in ROMANIA de astazi drepturile militarilor sunt incalcate de toata lumea si nu sunt aparate de nimeni, NICI CHIAR DE CURTEA CONSTITUTIONALA.
  7. Pentru ca fii si ficele noastre, nepotii si stranepotii sa nu ne arate cu degetul ca nu am facut nimic pentru pastrarea fiintei nationale, a traditiilor si moralei noastre crestine.
  8. Din aceste considerente si din multe altele ne-am hotarat ca, in baza prevederilor Legii nr.502/2004 sa ne organizam in aceasta LIGA.
  9. Liga nu se contrapune cu nimic asociatiilor existente, ba mai mult isi PROPUNE O STRANSA COLABORARE CU TOATE ACESTEA.
  10. Fiind in etapa organizatorica cautam reprezentanti pentru toate filialele judetene.
  11. Cei interesati pot primi detalii si alte precizari trimiteti un E-mail la nickleresteanu@yahoo.com.
  COMITETUL DE INITIATIVA

 2. lucius says:

  Domnule,
  1. Liga dvs. nu are nimic comun cu articolul;
  2. Vedeti sa nu realizati un campionat de fotbal!!
  3. Cine isi asuma cele scrise??? – “veteranul” ?, “nickleresteanu@yahoo.com.” ?, sau COMITETUL DE INITIATIVA?

  Si acum foarte pe scurt si pe inteles totodata: care este scopul acestei … in conditiile in care tot ce ati scris se regaseste la toti cei care “se afla pe piata romaneasca” in acest moment, iar cei care ne conduc si emit legi pentru “bunastarea noastra” se dovedesc invincibili si imuni???
  Nu credeti ca ne-au “netezit” creierul destul??? – de ce mai incercati si dvs. in conditiile in care ati putea sa fiti mai utili prin aderarea la una din organizatiile existente.
  Daca va doriti altceva decat ceea ce ati scris, DA, mergeti mai departe in ceea ce v-ati propus.

 3. veteranul says:

  @lucius,
  Nu tot ceea ce nu intelegem este si gresit. Nimeni nu ne obliga sa raspundem la ce nu intelegem! Preocuparea de a da un raspuns chiar si atunci cand nu suntem intrebati este un semn de egocentrism!

 4. Altfel says:

  Oprea are noroc ca nu-l intreaba nimeni ce e aia “competent” si ce e aia “cu viziune”. Ca, daca l-ar intreba, n-ar sti sa raspunda. Sigur, n-ar tacea din gura, ci ar da drumul la un suvoi de lozinci, dar, in esenta, notiunile astea ii sunt straine in ceea ce priveste continutul lor.

 5. lucius says:

  veteranul,
  Erati mai destept daca ati fi raspuns la intrebari. Asa dati dovada de mitocanie si proasta crestere sau nu cunoasteti termenii pe care ii folositi.
  De unde pana unde interese si sentimente personale … la adresa mea … si de unde pana unde credeti dvs. ca eu ma consider centrul universului (ca sa traduc ce ati scris dvs.)????????
  Domnule, va scriu ca la copii care invata abecedarul:
  1. am citit articolul de baza;
  2. am continuat sa citesc articolul dvs. – pentruca era postat;
  3. am pus/scris niste intrebari de bun simt.
  Concluzii:
  – ma bucur ca recunoasteti ca nu ati inteles ce ati scris (intrebarile mele au avut si explicatii … daca nici asa nu intelegeti intrebarile ….???)
  – unde este egocentrismul? si de partea cui? (vi s-a parut ca am fost preocupat sa raspund eu in locul dvs.???)
  – daca nu sunteti in stare sa raspundeti oamenilor, atata vreme cat postati diverse indemnuri, eu unul consider ca este sfidare si bataie de joc la adresa militarilor (este un blog cu si despre militari) care si asa sunt umiliti de catre reprezentantii statului ….
  Si cred ca nu are sens sa mai continui … m-ati scarbit prin atitudinea avuta

 6. Pedelicius says:

  Sa ii adaugam si pe cei doi la lista beneficiarului de onoruri (inclusiv militare) de aici: http://iasivezi.com/wp-content/uploads/2010/05/aaaaa.jpg

 7. Pedelicius says:

  Si sa nu ii uitam, mineinteles, pe Eroii care in numele interesului national, monitorizeaza acest site. Imi pare rau ca nu le pot oferiacum IP, ca sa nu se mai chinuie, da nu stiu pe unde l-am notat(oricum nu e o problema). Sa ne facem pomana si sa-i includem si pe ei in acest pomelnic.

 8. sejc says:

  vedea-o-si pe madam udrea limbaj moderat.

 9. popescu says:

  de ce evitam mereu sa vorbim (comentam) despre raspundere si justitie ? De ce mediatizam zilnic ,aproape in fiecare ora ,impostorii ,traficantii de orice natura ,lichelele politice ,ciobanii cu palate aurite ,manelistii si toata mizeria morala din aceasta societate care-i omoara zilnic consttinta si civismul ? Sa fie foarte clar ,daca nu incepem marele proces al RASPUNDERII PERSONALE in fata legii sa punem la loc in patrimoniul si constiinta acestei tari ,ce s-a furat ,in Romania nu va fi ordine niciodata .Si este …atat de simplu !