Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Un nou detaşament de forţe pentru operaţii speciale pleacă în Afganistan

La sediul Batalionului 1 Forţe pentru Operaţii Speciale “VULTURII” din Târgu Mureş, a avut loc joi, 1 octombrie, ceremonia de plecare în misiune în teatrul de operaţii Afganistan a detaşamentului de forţe pentru operaţii speciale (RO SOFDET 8).

Începând cu anul 2006, aproximativ 200 de militari ai forţelor pentru operaţii speciale din Armata României au participat la misiuni specifice în teatrele de operaţii militare.

Aceştia au pierdut un camarad, maiorul (p.m.) Tiberius Petre, căzut la datorie în data de 3 aprilie a.c., în timp ce conducea o misiune de intervenţie rapidă în sprijinul unei subunităţi aliate.

Le dorim să se întoarcă toţi săbătoşi acasă.
sursa: Biroul de presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.