Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Un nou scandal legat de înzestrarea Armatei României

Sub titlul “Megascandalul rachetelor”, Sorin Roşca Stănescu, aduce în discuţie tema rachetelor cu raza scurtă şi foarte scurtă de acţiune cu care ar fi urmat să fie înzestrată Armata română.
Încă de la început, jurnalistul afirmă că acesta ar fi fost unul dintre motivele care “a transformat într-un butoi de pulbere relaţiile dintre statul român şi statul olandez”.

“Prins pe picior greşit, Traian Băsescu i-a interzis iniţial ministrului de Externe, Cristian Diaconescu, să plece în vizita programată în ţara lalelelor”, afirmă Roşca Stănescu.

“Punctul de plecare al unor tensiuni care au generat grave acuzaţii ale oficialilor olandezi, vizând corupţia la nivel înalt din Romania, este o decizie ilegală şi secretizată a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, luată la solicitarea expresă a lui Traian Băsescu”, menţionează jurnalistul.

Articolul – documentat în stilul cu care ne-a obişnuit Sorin Roşca Stănescu – prezintă, în continuare, derularea cronologică a paşilor parcurşi în vederea încheierii unor contracte ce vizau înzestrarea armatei.
În articol sunt menţionate nume ca Mircea Băsescu, Mihai Stânişoară, Aurel Cazacu, Emil Boc.

Celor care doresc să lectureze acest articol le oferim linkul: www.sroscas.ro.

Sursa: www.sroscas.ro

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.