Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ungaria va primi un fost deţinut de la Guantanamo

Premierul ungar Gordon Bajnai a anunţat că, “după analize amănunţite, guvernul a decis să participe la programul internaţional privind închiderea centrului de detenţie de la Guantanamo şi integrarea în societate a foştilor deţinuţi”.

“Autorităţile ungare vor selecta de pe o listă cu mai multe nume persoana care va putea fi primită în Ungaria, aceasta urmând să beneficieze de sprijin pentru integrare în societate, în cadrul unui proces care ar putea dura un an şi jumătate”.

Potrivit lui Gordon Bajnai, este posibil să fie vorba de un bărbat cu cetăţenie palestiniană, decizia finală urmând să fie luată în zilele următoare.

Sursa: RADOR

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.