Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

UNPR-istul Nicolicea: “pensiile recalculate ale rezerviştilor militari vor fi postate miercuri pe site-ul Ministerului

Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a declarat în cadrul emisiunii “Ora de foc”, de la Realitatea Tv, difuzată în seara zilei de 17 ianuarie, că “pensiile recalculate ale rezerviştilor militari vor fi postate miercuri (n.r. 19 ianuarie) pe site-ul Ministerului Apărării”.
Nicolicea a precizat că “astfel se vor elimina toate suspiciunile legate de scăderea pensiilor”. Cum era firesc, informaţia a stârnit comentarii aprinse.
“Special ministrul va apărea în public (?!) şi va prezenta pe site. Probabil că miercuri va prezenta pe site toate pensiile recalculate din care va reieşi că întradevăr pensiile celor cu stagiu complet de cotizare sub 3000 de lei nu vor scădea ba chiar vor creşte”.

Aşadar, vom trăi şi vom vedea! “Minunea” de pe site-ul Ministerului…

Sursa: Realitatea

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “UNPR-istul Nicolicea: “pensiile recalculate ale rezerviştilor militari vor fi postate miercuri pe site-ul Ministerului”

 1. Marlon Juvet says:

  Iote ce spune despre reformacii astia de la UNPR un ziarist care de douaj’ de ani stie ce spune:
  “…Statul pe deplin acoperit! Şi aici nu ne referim la eterna acoperire a deficitului bugetar sau la faptul că Preşedintele Constantinescu susţine că Preşedintele actual este “ofiţer acoperit activ al serviciilor secrete”(nu există nici un motiv sustenabil pentru a nu-l crede pe Emil Constantinescu!), ci la faptul că majoritatea factorilor de decizie din administraţie, dacă nu sunt obişnuitele slugi de vocaţie, sunt ofiţeri acoperiţi sau şantajabili de influenţă. Până şi guvernarea se susţine prin intermediul mijlocit al unui partid nevalidat electoral care conţine în majoritatea sa de strânsură, ofiţeri acoperiţi sau foşti colaboratori ai Securităţii: UNPReul! Pasiunea nemăsurată pentru ascultarea telefoanelor, abundenţa şarjelor represive şi selective ale justiţiei pentru “ştefăneştii” iliciţi ai “altora”, atomizarea societăţii civile de către agenţi de influenţă şi atacurile concertate ale instituţiilor Statului asupra presei nu descriu decât o simptomatologie a unui stat de extracţie şi mentalitate securistică. Pe deplin acoperită, din moment ce acest fenomen este incontrolabil şi niciodată amendat public sau penal. Aţi auzit vreo comisie parlamentară de control a Serviciilor Secrete atrâgand atenţia asupra vreunui abuz sau scandal din jurul acestei patologice insistenţe de a controla totul şi a nu da socoteală nimănui?!? Păi, cine s-o facă?!? T.Meleşcanu? A.Verestoy? C.Diaconescu? C. Rădulescu?!? Ion Stan?!? Mircea Coşea?!? Atunci s.ar putea numi mult mai îndreptăţit “comisie de autocontrol”…”
  Liviu Mihaiu “De la Partidul Stat la Statul Partid”. Recomand articolul in integralitatea lui.

 2. eldomag says:

  NU SE REZOLVA NICI O PRoBLEMA cu publicarea. 1.-PENSIILE CF. l 164 se calculau intr-adevar gresit si inechitabil dupa ultima solda pentru cei iesiti la pensie inainte de 2001. 2-S-AU RUPT PENSIILE MILITARE DE SOLDELE ACTIVILOR-CE A VRUT DE FAPT GUVERNUL. 3-Recalcularea cf. L119 este aleatorie(venituri inexistente in adeverinte-reconstituirea posibila doar dupa grad functie vechime) 4.-Pe luna ian 2011nu s-au dat pensii reale celor ce au depus cerere si adeverinte pana pe 31.12 2010.Diferentele cand? Trebuie dobanda exact cat ne ia fiscul,platita de cei vinovati. 5-Problema nu e limita de 3000 lei pe care vrea s-o justifice OPREA si BOC.

 3. Nea Nelu says:

  dle nicolicea,bombonel are pregatit si pentru matale un streang…!nu te trece un fior de viitor ?!Ha,ha !

 4. fost colaborator cu sarcini de serviciu. says:

  este rolul fostului si actualului sri si sie sa arate ce reprezinta indivizi de teapa lui diaconescu din unpr si ceilalti.oricum ,demascarea lor nu reprezinta un atac la independenta si integritatea tarii.nu vedeti ca asta si altii isi reneaga trecutul?asta din interes se leapada de noi?trebuie pedepsit>

 5. Unu' satul de minciuni says:

  Sa te tii ce pensii vor publica astia pe site…Le vor alege doar pe cele calculate pe baza veniturilor din adeverinte ale celor cu vechime completa.Pe cele calculate pe salarii medii brute si pe cele ale celor disponibilizati parca vad ca le vor “ocoli”.Absolut intamplator,desigur.Ca asa au iesit din calculator,nu ?!

 6. CopperNick says:

  20000 de dosare de pensie cu 20 de randuri pe pagina rezulta 1000 de pagini. O stii Fratila ce inseamna sa pui pe un site 1000 de pagini pe care ar vrea sa le vada cateva mii de oameni in acelasi timp?

 7. Dodo says:

  Pacat de tarisoara asta, sta parloaga si romanasi mor de foame …. dar tare puturosi s-au mai facut unii !!!!!!!!!!!!!!
  Telecomanda in mana , butonare toata ziulica, manele la greu , ca doar asa ne-a aratat ba – seiscu ca ne culturalizam …. si ….sa vina ajutorul social .
  Si cate roade ne da pamantul asta al nostru, romanesc! doar sa-l muncesti ca el te rasplateste pentru sudoarea ta .