Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

USS MOUNT WHITNEY – escală de 4 zile la Constanţa

nava americană USS MOUNT WHITNEY . foto mtwhitney.navy.mil. USS MOUNT WHITNEY,considerată a fi nava amiral a Flotei a VI-a americane din Marea Mediterană, efectuează o escală în portul Constanţa, în perioada 15-19 noiembrie.

“Cu acest prilej, o delegaţie condusă de comandantul navei, comandorul Craig A. CLAPPERTON, va avea întâlniri cu conducerea Comandamentului Flotei”, se arată în comunicatul de presă al Forţelor NAvale Române.

Pe durata şederii în România, sunt programate să se desfăşoare “exerciţii în comun ale marinarilor americani împreună cu echipajul fregatei “Regele Ferdinand” şi cu echipajul unui elicopter IAR 330 Puma Naval.

Marinarii americani vor putea vizita principalele obiective turistice din municipiul Constanţa.
Nava americană, va acosta la Dana de Pasageri vineri, 15 noiembrie a.c.
Forţele NAvale Române, în comunicatul de presă oferă câteva din caratcetristicile navei USS Mount Whitney. Astfel, “nava are
o lungime de 189 m; lăţime – 33 m; pescaj – 9 m; deplasament – 18400t ; echipaj – 325 marinari; viteza navei – 23 de noduri.
Armament: 2 instalaţii artileristice tip Phalanx CIWS; 2 instalaţii artileristice cal. 25mm tip Boeing/ Mk 38 Bushmaster”.

În încheierea comunicatului se specifică că, doritorii pot afla detalii suplimentare despre navă accesând site-ul www.mtwhitney.navy.mil.

Sursa: comunicat de presă al Forţelor NAvale Române

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “USS MOUNT WHITNEY – escală de 4 zile la Constanţa”

 1. indisciplinatu says:

  Un mare eveniment….nu mai am glas.

 2. Trimit spre cenzurare :

  LEGATURA DE NEZDRUNCINAT INTRE PONTA SI GENERALUL DE SECURITATE VOICULESCU !!!
  PAROLA CONTURILOR DIN STRAINATATE A LUI CEAUSESCU !
  Veti spune de unde stiu gradul Varanului. Nu este greu de aflat. Printr-o hotarare
  secreta Ceausescu a introdus intreprinderile de comert exterior in securitate si sefii lor au primit rangul de general. Deci umilul turnator de rude si verisoare avea un grad mare….mult mai mare.
  Trec direct la subiect.
  Am discitat de mai multe ori cu Pacepa despre conturile lui Ceausescu.
  Acesta mi-a repetat un lucru cert.. La conturile secrete avea acces numai dictatorul si cei doi frati. Ceausescu cunostea parola intreaga in timp cei doi frati doar jumatati. Acestea in cazul lipsei sau disparitiei lui Nicolae trebuiau puse impreuna.
  Am scris numeroase articole despre faptul ca Marin a fost ucis de o echipa a serviciului extern condusa de Voiculescu. Un martor a evenimentelor a povestit cum a fost torturat la sediul Crescent . Dupa ce s-a obtinut parola ” sinuciderea ” a fost organizata ca sa i se obtine tacera. Tacerea pentru todeauna.
  Ramanea un mare mister. Cum a reusit Voiculescu sa obtina parola dela Ilie
  Ceausescu. Probabil de necrezut dar parola dela Ilie a fost obtinuta dela actualul premier Victor Ponta. Uneori realitatea depadeste fictiunea.

  IN 89 AGENTUL RUS VICTOR PONTA AL ARESTEAZA PE FRATELE
  LUI NICOLAE CEAUSESCU
  In partea doua veti afla cum tanarul revolutionar si agent rus Victor Ponta cu l-a arestat pe Ilie Ceausescu si sub amenintarea revolverului a aflat jumatatea parolei.
  Unul din obiectivele “loviturii de stat din 89 a fost aflarea conturilor din strainatate
  si acest lucru explca ascensiune fulgeratoare a lui Victor Ponta.

  Urmeaza partea doua

 3. Da sigur says:

  Seamana cu fregata Maria la culoare si la pretul de achizitie[cu tot cu comisioanele lui Nastase] .Si cam atat ,ca a noastra e ”cam” casata ”cam” ruginita ”’cam” veche ,etc si cam nu detine prastii de lupta.