Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Va fi testat prototipul transportorului blindat pentru trupe 8X8 (TBT 8X8)

TBT 8x8. foto karadenizO echipă de specialişti aparţinând Centrului de Testare, Evaluare şi Cercetare Ştiinţifică pentru Armamente din cadrul Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare (ACTTM) urmează să testeze “prototipul transportorului blindat pentru trupe 8X8 (TBT 8X8) în scopul stabilirii funcţionalităţii scaunelor şi a sistemului de centuri de siguranţă la explozia unei mine, precum şi dinamica manechinului în interiorul vehiculului”.
Testarea prototipului va avea loc miercuri, 26 noiembrie, în Poligonul Jegălia, potrivit unui comunicat MApN.

Sursa: comunicat MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Va fi testat prototipul transportorului blindat pentru trupe 8X8 (TBT 8X8)”

  1. dan says:

    A schimbat vopseaua si gata prototipul

  2. Bure Bista says:

    O piesa din programul de inzestrare tip oprea: 8X8 minciuni pe zi. Si o tradare la final de saptamana.

    Sper totusi ca proiectul sa fie viabil si smecherii care dispun de inzestrarea Armatei sa aiba viziune nu interese cand vor decize achizitia. In momentul de fata ORICE transportor nou e mai bun fata de ce avem. La fel ca la aviatie.