Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Valentin Fătuloiu susţine că arestările din vămi se datorează unui plan ce îl întocmise el

Fostul secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Dan Valentin Fătuloiu a fost audiat în calitate de martor, la Tribunalul Bucureşti, în dosarul omului de afaceri Cătălin Chelu.
În acest context el a susţinut că arestările de la vămi se datorează unui plan de combatere a criminalităţii şi evaziunii fiscale instituit de el, pe când lucra în MAI.

Dan Fătuloiu a declarat că, “în septembrie 2009, a revenit în România, după ce doi ani a fost consilier la Ambasada României din Washington, fiind numit secretar de stat în MAI, respectiv şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, având în subordine Jandarmeria, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră”, citează AGERPRES.

În contextul luptei anticorupţie, Fătuloiu a spus că a dat dispoziţie să fie întocmite hărţi de relaţionare şi o analiză amănunţită, pentru a fi identificate grupurile de criminalitate organizată, după ce primise informaţii că dosare în care erau implicate grupări ce se ocupau cu evaziunea fiscală şi contrabanda erau trimise la parchetele din teritoriu şi la structurile judeţene de poliţie, unde anchetele stagnau sau au fost date soluţii de neîncepere a urmăririi penale.

Sursa: AGERPRES

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Valentin Fătuloiu susţine că arestările din vămi se datorează unui plan ce îl întocmise el”

  1. nea nelu says:

    Ai bre ce dracu,mai aveai un pic si te arestai singur !!!

  2. CopperNick says:

    Fatuloiu are un tupeu de tip Miron Cozma.