Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Veşti bune pentru cei care doresc să se angajeze în armată

 Într-un comunicat de presă al MApN, se aduce la cunoştinţa doritorilor că
“Ministerul va prelungi termenul iniţial de depunere a dosarelor pentru recrutarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti până la data de 8 martie”.
Această decizie a fost luată ca urmare a numărului mare de solicitări venite din partea tinerilor pentru a face parte din forţele Armatei.

Spre ex., doar la Constanţa, în primele patru zile, s-au înscris aproximativ 500 de candidaţi pentru examinarea medicală.

“MApN salută interesul tinerilor pentru armată şi sprijină constant acest demers, prin programele iniţiate de către structurile abilitate. Perioada iniţială de depunere a cererilor pentru ocuparea locurilor scoase la concurs de M.Ap.N. era între 4 şi 22 februarie”.

Birourile informare-recrutare din teritoriu asigură documentele tipizate care fac parte din dosarul de candidat: cererea de înscriere, fişa de cunoaştere, fişa de examinare medicală.

Detalii despre procesul de recrutare al militarilor se pot găsi la link-ul:

http://www.mapn.ro/recrutare/sgv1.php.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

21 Responses to “Veşti bune pentru cei care doresc să se angajeze în armată”

 1. angus says:

  CRED CA SUNT BOLNAVI PSIHICI,AIA CARE VOR SA MEARGA IN ARMATA.
  II CHESTIUNE DE CATIVA ANI,PANA SE VA TREZII CINEVA,SA SPUNA CA SALARIILE CELOR DIN ARMATA SUNT PREA NESIMTITE SI VOR FII TAIATE.
  DUPA,VOR FII CONCEDIATI EXTREM DE MULTI DIN ARMATA,PANA ARMATA VA RAMANE,CU CATEVA MII DE ANGAJATI.

 2. LICA says:

  SI VOI VETI AVEA SALARIILE TAIATE CU 25%, SI VOI VETI AVEA CONCEDII FARA PLATA SI VOI VETI AVEA PENSIILE TAIATE SI DESFIINTATE.
  NICI NU STITI CE PIERDETI DACA NU VENITI IN ARMATA CU PROGRAM 24 DIN 24 LA ORDIN SI SA FITI SCUIPATI SI UMILITI SI TRATATI CA NISTE VERITABILI “NESIMTITI”.
  VENITI IN ARMATA DRAGI TINERI SI VA VETI UMPLE DIN DEPLINATATEA PIERDERII DEMNITATII SI A DREPTURILOR CONSACRATE PRIN LEGI CARE VA DAU VIATA LA INTORS. NICI NU STITI CE PIERDETI.

 3. indisciplinatu says:

  Pe “praful” asta, orice loc de munca este de aur. Asa ca tinerii incearca in fel si chip sa aiba o slujba.
  Credeti ca ei nu sunt informati cu ceea ce se intampla?? Stiu foarte bine ca nu e roz nici statutul, nici solda nici pensia ulterioara,…care o mai apuca-o.
  Noi am trait alte timpuri in care, paradoxal,puteam visa la mai multe optiuni de cariera, in armata sau in viata civila.

 4. Academicianul Graur says:

  Trezii se scrie cu un singur i.
  Virgulele nu se pun in functie de pauza pentru trasul aerului in piept.
  @Angus transforma-te in @Argus si arunca-ti ochii pe gramatica limbii romane.
  Lasa politica de securitate nationala pentru cei care au trecut in cv si liceul.

 5. Cip says:

  Facand o sinteza, de acord cu tine ganditorule. Facand o analiza …. MARS in p…. mati’ si invata sa scrii in limba roamana. Dupa aceia, dar numai dupa, posteaza ce te roade.

 6. watcher says:

  acela, aceea, aceia, acelea …. “Acela dintre voi care este fără de păcat să arunce primul cu piatra în ea” (Ioan 8,7)

 7. Stelian P. says:

  Adevar graiesti dar apare o problema. Oare judecatorii, procurorii, avocatii, expertii, politistii, profesorii, politicienii etc., etc., nu au pacatuit si ei la viata lor ? Daca nu le dam voie “sa arunce piatra” atunci ma tem ca raminem in societate doar cu pacatosi nepedepsiti. Crezi ca ar fi bine asa ?

 8. Dracula says:

  Sal`tare Nea Stelica!
  Unde fusesi atata vreme, ca ne fu dor de matale?
  Poate ne onorezi si pe noi cu prezenta, stii matale locatia.

 9. Stelian P. says:

  Salve de calibru mare,
  Interese mai presus de vointa mea ma mai obliga la diferite deplasari unde cei care ma trimit imi interzic spre binele meu (zic ei) sa pun laptop-ul in bagaj. Nu stiu locatia ca am prieteni care imi fac nota de plata in multe locuri. Poate imi dai un azimut si un punct de plecare.

 10. doru says:

  Caz unic in istorie: În Armata României, in anul 2013, locotenent-colonelul are salariul mai mic decât locotenentul. Cel din urmă făcut din subofiţer, cu salariu de merit în anul 2009 şi îndemnizaţie de conducere a plutonului, care se înfiinţeză la război. Judecaţi, vă rog! Ruşine celor ce conduc Armata României!

 11. gica says:

  rusine si eu am participat la admitere la Breaza se intra pe pile!!!

 12. Ady says:

  Am participat si eu la concursul de la breaza si am luat cu 5 pct.
  Nu am avut nici-o pila si am intrat in sistem,acum fac scoala care dureaza 4 luni la craiova.
  Sa-ti spun ceva,daca ai vointa o sa reusesti mereu,nu te uita la ala cu pile ca este ajutat,uita-te la tine sa faci mai bine ca el.
  Acum la Breaza se da concursul pe bune,asta in urma scandalului de coruptie si mita de acum 3,4 ani….
  Te salut si-ti urez succes in continuare !

 13. salut sunt cristi din oradea am 20 de ani si asi vrea sa ajung in armata sa lupt pentru tara mea iubesc tara unde traiesc si vreau sa ajung in armata de a lupta contra raului …?

 14. ionut says:

  Care rau? Intradevar e un pic de prostie in armata cu un ordin care revoca pe altul…… dar si un sgv ajunge la 1.700 ron + bani de chirie….. daca ai nervi de otel… si ceva creier mai bine in armata decat la nu stiu ce firma la dl patron…. cu 800de ron salariu si munca 7 zile din 7

 15. ionut says:

  Ref la ce zice prietenul Lica de mai sus, co in man se efectueaza pe cand la privat…..nu iti convine pleaca…

 16. badea mihaita says:

  buna ziua am satisfacut stagiul militar, am virsta de 34 ani si vteau da stiu daca ma pot angaja in armata rominiei astept raspuns va multumesc.

  cu stima.

 17. PaulSnd says:

  Merge sa te angajezi in armata ca Soldat Gradat Profesionist. Nu este nicio diferenta intre tine si cel care nu a satisfacut stagiul militar ( ma refer la probe ). Singura diferenta este ca cel care nu a satisfacut stagiul militar face instructia 4 luni de zile pe cand tu ai sa faci doar 2.

 18. varga says:

  vreau in armata

 19. Lupu Mihai says:

  Salut ma numesc Lupu Mihai am 19 ani sunt din judetul Neamt oras Roman si doresc sa devin soldat in armata Romana . Am o intrebare in ce luna se depune dosarul pentru a ma inscrie in armata ?

 20. Sorin says:

  Va salut pe toti, in tara asta mereu au mers pilele mai intai si dupaia cei de rand, indiferent de problema, trageti tare si fiti mandri de voi orice ar fi, pentru ca aveti curaj sa faceti ceva si sa ajutati tara in orice fel mic mare.Si eu am dat probele in martie si am luat din pacate nu am fost repartizat desi am avut o medie destul de buna..acuma astept in octombrie a doua repartizare
  Bafta tuturor, sa ne vedem sanatosi
  Sorin – Hunedoara

 21. george28 says:

  salut,se mai fac selectii in luna septembrie 2014 pentru SGV?daca da,la ce arme sau unitati sa ma inscriu ca sa prind un loc?am bac+licenta.Eu sunt din braila.