Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Veşti pentru poliţişti

 

politia romana. foto amosnews

politia romana. foto amosnews

Veşti pentru poliţişti. A apărut în Monitorul oficial nr. 192/19 martie, 2014, şi în monitorul juridic online Ordinul nr. 35 al  domnului viceprim ministru, ministrul Afacerilor interne, referitor la măsurile de sprijin acordate poliţiştilor încadraţi într-un grad de invaliditate şi familiilor acestora, precum şi familiilor poliţiştilor decedaţi.

 

Ordinul poate fi accesat la adresa:

sau în Monitorul Oficial nr. 192 din 19 martie 2014

 

Sursa: www.monitoruljuridic.ro

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Veşti pentru poliţişti”

  1. Gabi Valcea says:

    O mare magarie…Adica politistul care s-a inbolnavit de frig ,de inima ,de stres cumplit sau de alte boli care au legatura cu serviciul de politist sau militar nu beneficiaza de nimic ci doar politistul ranit din accident de munca.[batut ,impuscat sau ranit de cutit ]Adica cei care si-au facut treaba bine au lucrat in conditi meteo extreme [pana s-au imbolnavit] si au prins mii de infractori nu sunt buni ci doar cei incompetenti care creeaza probleme si evenimente si se lasa batuti sau injunghiati de infractori [cei raniti prin impuscare merita ajutati deoarece nu se pot opune ] ..Morala e asta..Cu cat esti mai incompetent si apari la evenimente nedorite[mai ales la tv] statul te ajuta, daca esti valoros locul tau nu e in politie sau armata.La fel gandeste si masa verde care l-a pus pe Igas sa dea afara doar politistii corecti si cinstiti iar de cei cercetati penal pentru diferite infractiuni nu s-a atins deoarece ”erau aparati de lege pana la o decizie definitiva a instantelor” ,Si majoritatea coruptilor au ramas in sistemul corupt al Mai si le rad in fata politistilor corecti [dar acum someri] care nu-au orientat la o mita mica ca sa scape doar cu o amenda penala .Aveau si ei acum loc de munca.