Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Veşti triste pentru cei din MAI

Se pare că cei de la MAI vor avea de suferit “la portofel”, dacă ar fi să ţină cont de declaraţiile ministrului de resort, Traian Igaş. Aceasta, deoarece ministrul Internelor a declarat că “angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) vor primi în luna decembrie salarii reduse cu 30%, dacă programul de disponibilizare a poliţiştilor nu va fi derulat”.

“Trebuie să reţineţi următorul lucru: dacă nu facem aceste disponibilizări, salariaţii MAI vor primi în decembrie cu 30% mai puţin la salariu”, a spus Igaş, citat de MEDIAFAX.
Camera Deputaţilor nu a adoptat, marţi, proiectul de lege privind disponibilizările din MAI, fiind înregistrate 150 de voturi “pentru”, 132 “împotrivă” şi opt abţineri. Pentru adoptare ar fi fost necesare 167 de voturi favorabile.

Bugetul Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru acest an este de aproximativ 1,7 miliarde de euro. Acesta prevede totodată şi disponibilizarea a 18.000 de angajaţi în 2011, în două etape.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Veşti triste pentru cei din MAI”

 1. HOMOSTEANU says:

  Si daca dadea afara 36000 de politisti, salariile cresteau cu 30 %, iar daca ramaneau doar 10% politisti, salariile cresteau cu 250%. Bineinteles ca daca se mai fac angajari, salariile scad cu 50%, iar daca angajarile continua, politistii trebuie sa aduca bani de acasa. Iepoca Basescu este toata un surogat al bancului cu Itic:
  Itic avea o casuta amarata in care traia cu soacra, sotia, cei trei copii. Nepaiputand indura se duce la Rabi si ii cere o solutie.
  -Rabi te rog ajuta-ma, nu stiu ce sa mai fac, intr-o camera stau cu toti astia!
  – Itic, esti gata sa te sacrifici?
  -Da, Rabi! Spune si voi face intocmai!
  -Ai acasa in ograda gaini, capre, gaste?
  -Da, Rabi, am!
  – Baga gainile saptamana asta impreuna cu voi!
  Se duce Itic, introduce gainile in casa. Au urmat caprele, gastele, etc.
  Dupa o luna:
  – Rabi, voi innebuni!
  – Itic, scoate o capra afara si vino maine inapoi.
  A doua zi:
  – Ei Itic, nu-i asa ca e mai bine?
  – E mai bine Rabi…

  Asta e Romania condusa de Basescu&Boc.

 2. fagarasanu says:

  Prieteni ! Va suntat Igas la norma de hrana , urmeaza M.Ap.N. .
  Cat ii mai pupati in C/U/R. ?
  SPER SA VA TREZITI SI IMPREUNA CU SCDM SA-I DAM JOS.
  LA LUPTA TOVARASI !!!!!