Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Victor Anatasie Stănculescu se află la terapie intensivă

Fostul general Victor Atanasie Stănculescu nu s-a prezentat pe 29 iulie în faţa instanţei, motivele invocate de către avocaţii săi fiind internarea la Secţia de terapie intensivă a Spitalului Militar Central.

Potrivit avocaţilor, starea de sănătate a fostului general s-a agravat.

Curtea Militară de Apel judecă la această dată recursul procurorilor împotriva deciziei instanţei inferioare care l-a eliberat pe fostul general Victor Stănculescu pe o perioadă de un an, din motive medicale.

Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a decis pe 12 mai întreruperea executării pedepsei pentru fostul general Victor Stănculescu, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul Revoluţiei de la Timişoara, motivând vârsta înaintată şi riscul vascular cerebral sau cardiac “maxim”, potrivit motivării.

Tribunalul a avut în vedere concluzia din raportul expertizei medico-legale, potrivit căreia ” bolnavul Stănculescu Victor Atanase se află într-o situaţie de risc vascular cerebral sau cardiac maxim”.

În expertiză, se precizează că problemele de sănătate de care suferă fostul general pot fi rezolvate la “clinicile de un înalt nivel de competenţă şi dotare tehnologică”, iar “situaţia de boală în care se află numitul Stănculescu Victor Atanase are caracter de mare urgenţă”.

Procurorii militari au atacat cu recurs decizia Tribunalului Militar Teritorial, din 12 mai, de întrerupere a executării pedepsei pe motive medicale în cazul lui Victor Athanasie Stănculescu.

Sursa: AMOS News

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Victor Anatasie Stănculescu se află la terapie intensivă”

  1. SAM says:

    VA DORESC MULTA SANATATE DOMNULE GENERAL.

  2. Ando says:

    Un militar adevarat cum din pacate avem tot mai putini. Avem in schimb caricaturi politice cat cuprinde. Din nefericire au pretentia ca ne conduc. Trista finalitate a actiunilor din 1989.

  3. aaa says:

    mda….licheaua nu mai e general…baieti