Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Vizită a unei delegații a Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare în SUA

O delegaţie a Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare, condusă de secretarul de stat Sebastian Huluban, va efectua o vizită în SUA,în perioada 2 – 6 septembrie, la Washington D.C.
Scopul acestei vizite este acela de a participa la Consultările bilaterale româno-americane pe probleme de apărare.

Subiectele aflate pe agenda discuțiilor vizează politicile de apărare, securitatea internaţională şi evoluţiile organizaţiilor internaţionale de securitate.

De asemenea, secretarul de stat va susţine, în cadrul unei mese rotunde la Atlantic Council, o intervenţie pe tema politicii de apărare a României în contextul ultimelor evoluţii ale mediului de securitate internaţională, se menționeză într-un comunicat de presă al MApN.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

6 Responses to “Vizită a unei delegații a Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare în SUA”

 1. ROBERT HORVATH SUA says:

  Informatie pentru militari :
  Serviciul care se ocupa de puciul de la Bucuresti se numeste
  The Department of State (DOS) handles intelligence analysis, policy, and coordination of intelligence activities in support of diplomacy. They provide a wide range of intelligence support to the Secretary of State and other policymakers, ambassadors, special negotiators, country directors and desk officers. The DOS is the Secretary of State’s principal adviser on all intelligence matters.

 2. Mircea says:

  Cu alte cuvinte, ultimile detalii tehnice pentru utilizarea portavionul Dobrogea ca vector in razboiul apropiat din Orientul Apropiat!

 3. ROBERT HORVATH SUA says:

  CENTRUL DE SPIONAJ NEW YORK !

  La Dep de Stat al SUA exista un departament romanesc. Aproape fiecare tara……
  Rolul Romanian Desk este sa informeze si sa analizeze situatia politica din tara. Impreuna cu serviciul de spionaj al departamentului de stat Desk-ul creiaza dosare zilnice la dispozitia factorilor superiori.
  De ex vizita lui Gordon a necesitat un efort specila si la zi. El a sosit la Bucuresti cu informatii detaliate si analize pertinente.
  Desk-ul ….citeste aproape totul ce apare in media Romaneasca si internationala. Nici blogurile importante nu scapa atentiei. Ei tin legatura cu cetateni americani in special ziaristi care cunosc sau au conectii in Romania.
  Eu sunt creiatorul marelui scandal ICR New York prin chemarea politiei americane la galeria respectiva.
  http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
  Galeria Romania avand acoperire diplomatica a fost nevoie de aprobarea Departamentului de Stat.

  Vinerea am avut o lunga
  discutie cu reprezentantii americani….. in legatura cu numirea unui agent rus si fost spion al securitatii externe Marga ca Presedinte al ICR.
  In acest fel ICR New York devine un centru de sponaj anti SUA.
  Am atentiat guvernul Romaniei promitind noi vizite nocturne la centrul de spionaj ICR New York !

 4. MIDDLEeastANALIST says:

  @Mircea
  Aveți un umor de top … Am avut audiență maximă cu “portavionul” aseară la nunta prințesei …

 5. gheo says:

  Si, si poate ca si mai probabil, “achizitia de vechituri” pentru Armata romana ca, la asta doar ne pricepem, sa scapam pe altii de “ruginituri”, … adica, suntem, o tara de “second hand-uri” !!!, lada de “gunoaie a strainilor !!!.

 6. Marlon Juvet says:

  Militarii ăia care au aşteptat să apari tu, Preaînşeleptule, şi să îi luminezi cu privire la cine e şi ce vrea Departamentul ăla de Stat american îşi merită pe deplin toate caracterizările făcute de Băsescu şi de pedeliştii lui. Şi să nu uităm scrierile lui Bacalbaşa….