Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Vizita la MApN a vicepreşedintelui Bundestag-ului german

Aspect de la discuţiile oficiale - foto Petrică Mihalache, www.mapn.ro

Pe 11 februarie a avut loc la sediul Ministerului Apărării Naţionale, vizita vicepreşedintelui Parlamentului federal german (Bundestag), Susanne Kastner.

Aceasta s-a întâlnit cu ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa.

Discuţiile oficiale au fost centrate pe teme referitoare la dezvoltarea relaţiilor de cooperare militară româno-germană, la Politica de Securitate şi Apărare Comună, precum şi la amplasarea sistemului american de apărare antirachetă în Europa.

Cei doi oficiali au apreciat că Politica de Securitate şi Apărare Comună  reprezintă un vector important al proiectului european, care va permite statelor membre ale UE să gestioneze  mediul de securitate la nivel regional şi global.

La rândul său, Susanne Kastner a mulţumit părţii române pentru deschiderea arătată în dialogul politico-militar bilateral, premisă de dezvoltare durabilă a relaţiilor de prietenie şi colaborare dintre cele două ţări şi armate.

sursa: Biroul de Presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Vizita la MApN a vicepreşedintelui Bundestag-ului german”

  1. vasile says:

    Li s-a prezentat, desigur la invitatii germani, tehnica legislativa originala de “DESFIINTARE A LEGII PENSIILOR MILITARE DE STAT, PENTRU MILITARII DE CARIERA SI PASTRAREA EI IN FORMA NEINTINATA PENTRU BRAVII MAGISTRATI MILITARI”. Acest deznodamint pe deplin reusit , al desfiintarii pensiilor militarilor , este un BUN DE EXPORT LA TARILE MEMBRE NATO.