Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului Blonde Avalanche 2012

Pe 20 septembrie, în Poligonul Vărsătura, judeţul Brăila, se desfăşoară Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului Blonde Avalanche 2012.La eveniment participă şi ministrul Apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu.
Peste 200 de militari din România, Slovacia, Ucraina şi Ungaria participă la acest exerciţiu multinaţional care se desfăşoară, în perioada 17 -21 septembrie, în judeţul Brăila.

Blonde Avalanche 2012 are ca obiectiv principal antrenarea personalului Batalionului multinaţional de geniu “TISA” pentru executarea misiunilor specifice, de limitare şi înlăturare a consecinţelor dezastrelor naturale”, se arată înt-un comunicat al MApN.

La exerciţiu mai participă observatori militari din China, Moldova, Serbia şi SUA.

Sursa: comunicat de presă MApN

 

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului Blonde Avalanche 2012”

  1. LICA says:

    SA VADA SI MEMBRII NATO, CUM IN ROMANIA , COLONIA MEMBRA DE FACTO NATO, MILITARII REZERVISTI AU FOST DESFIINTATI ODATA CU DESFIINTAREA LEGII 164/2001 A PENSIILOR MILITARE DE STAT PENTRU MILITARII DE CARIERA SI VALABILA INSA PENTRU JUDECATORII SI PROCURORII MILITARI.