Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului Dacian Viper 2012

Flotila 71 Aeriană “General Emanoil Ionescu” de la Câmpia Turzii, în cadrul căreia de desfăşoară încă de pe 6 august exerciţiul Dacian Viper 2012, va fi vizitată pe data de 8 august de Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, şi şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă.
Cei doi oficiali participă la Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului Dacian Viper 2012.

La acest exerciţiu participă aproximativ 200 de militari români, piloţi şi personal tehnic, cu şase aeronave MiG-21 LanceR, un elicopter IAR 330 Puma aparţinând Flotilelor 71 şi 86 Aeriene, precum şi 150 de militari ai Forţelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii şi ai Gărzii Naţionale Aeriene a statului Alabama, cu opt aeronave F-16 şi o aeronavă KC-135.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.