Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ziua Porţilor Deschise la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii

Pe 31 mai, la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii, Statul Major al Forţelor Aeriene organizează Ziua Porţilor Deschise.

În programul evenimentului, care debuează la orele 10,00, sunt incluse expoziţii statice cu tehnică militară şi evoluţii cu aeronave din dotarea Forţelor Aeriene Române şi Forţelor Regale Aeriene Canadiene: avioane MiG-21 LanceR, elicoptere IAR-330 şi avioane CF-18 Hornet, potrivit unui comunicat al MApN.

Sursa: comunicat al MApN

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

14 Responses to “Ziua Porţilor Deschise la Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii”

 1. NICU STOPEL says:

  NU UITAȚI. La lacul LUNCANI pe 08.06 în cinstea ZILEI PARAȘUTIȘTILOR MILITARI, la CUPA GENERAL BAȘTAN GRIGORE, se lansează manifestul BG-UȚĂ REDIVIVUS …
  CU SALVE SĂRBĂTOREȘTI,
  COL.PȘT.RET.GH.POSTELNICU sTOPs
  http://stops-caleidoscop.blogspot.ro/2014/05/vivat-bg-utzy.html

 2. Plotonierul says:

  Nu e nici o cenzură. Adminul iti inchide pur si simplu usa in nas. Comentezi mult, prost, fara legatura cu subiectul ori macar cu realitatea. Ai un singur scop sa-ti faci reclama. Orice om cu bun simt ar fi renuntat de mult, dar nu vrei sa te lasi, insisti insisti, insisti. Singurul neam prost de pe aici este exact cel care nu pricepe ca nu e dorit. In nimicnicia si nemernicia ta de expat pribeag iti permiti sa jignesti pe toti cei care nu sunt de acord cu aberatiile pe care le debitezi.
  Ai propriul blog, ramai pe el si abereaa cat poti, se vor gasi poate 5-6 nebuni care sa te sustina. Culmea e ca pe acel blog practici moderarea comentariilor si aici te dai cenzurat.

 3. nebunul satului says:

  Musul asta trepanat hortvath [cu h mic] e mort demult.E doar o inventie a baietilor cu ochi albastrii ca alta mumie Pacepa.

 4. ROBERT HORVATH SUA says:

  BLONZI SI MIROSITORI
  E foarte simplu.
  ContactatI New York Magazin…
  Redactor G. CULIAN pentru informatii

  e usor de recunoscut dupa paltonas,

 5. SITE-UL ESTE BANNAT SI DE SERVICIILE DE SECURITATE CARE CAUTA DE PE SCAUN …(cautamiar curu -fara par si transpirat, piele fina – cu limba).

 6. …inca nu exista o politie a internetului, dar e bine sa stiti…

 7. Marlon Juvet says:

  Din acest moment încetez sa mai intru pe acest blog. Am cam început sa obosesc sa nu vad altceva decât elucubrațiile ăstora doi, RH şi Pitzulice Ionela. Să fie primit!

 8. NICU STOPEL says:

  KOREKT !
  Acest juvet are genă de francez dar AICI e d-al nost !!

 9. NICU STOPEL says:

  ce e aia CAR ?

 10. NICU STOPEL says:

  BAGĂ DOVADA & KISS FFROM US !

 11. Marlon Juvet says:

  Urat trebuie sa fie, domnule Dancuta, sa ajungi gazda unor asemenea mizerii. Urat.

 12. Ai zis ca nu mai calci pe aici nici mort,
  Ai inviat cumva ?
  Stiri IOC din alta parte !, ca in alta parte i-ti pune 100.000 de reclame pe care trebuie sa le inchizi, si apoi i-ti mai apar 100.000 de reclame pentru fiecare reclama inchisa !
  Asta e Internetul, si se pare ca o sa se inrautateasca lucrurile pentru utilizatori, iar apoi(in viitor) o sa se deie iar drumul liber…

 13. nebunul satului says:

  Scrieti si voi pe rand cu nickul asta..Sau sunteti in tura mai multi …?

 14. NICU STOPEL says:

  șofer de TIR ? (sic)TIR …